Brandul de haine Tricon și My Revival ține să aducă ceva nou în fiecare sezon. De data aceasta și-au propus să cucerească publicul cu Tricotajele împletite, iar noutatea este linia creată pentru bărbați. Despre planurile de viitoar ale Brandului autohton ne-a spus Ina Niculiță, designer.

Despre colecția nouă, presentată în cadrul Moldova Fashion Days, Ina Niculiță, designerul Tricon și My Revival declara: “Am prezentat o colecție de haine și de confecții din tricotaj împletit. Am avut o premieră astăzi pentru brandul nostru – e vorba despre haine din tricotaj împletit pentru bărbați. Este prima noastră încercare, realizată pentru colecția toamnă iarnă 2017.

Colecția conține seturi pentru doamne, pulovere, rochii din tricotaj și căciuli împletite. Tematica este una de sezon, avem culorile naturii: bej, galben, albastru, verde, etc. Sortimentul este unul bogat, seturile pentru doamne și domnișoare sunt atât în stil clasic, cât și casual.”

Întrebată despre prețul ținutelor create de ei, Ina Niciliță a spus: “Cred că sunt și accesibile ca preț, eu sunt o cumpărătoate fidelă, iar prietenele mele la fel. E mai greu să ghicim gusturile doamnelor și domnișoarelor de la noi, să le placă tuturor și să poarte cu plăcere.

Nu e neapărat greu să creezi o colecție nouă, cred că cel mai important este să ai dispoziție și inspirație pentru a crea. Dacă avem gusturi și posibilități, atunci putem alege ceva frumos și la nivel de stofe, și la nivel de accesorii.

Planurile noastre de dezvoltare includ crearea hainelor din tricotaj împletit și pentru sezonul de vară. Ne străduim mereu să fim tot mai sus ca nivel, iar calitatea hainelor să crească. Important este să fim mereu în pas cu moda.”

Foto: Dima Iacovlev