Una dintre cele mai în vogă piese vestimentare ale sezonului este trench-ul din piele. Acesta este o alternativă cool pentru trench-ul clasic. Pielea este cea mai populară stofă a sezonului toamnă-iarnă 2021-2022. 

Trench-ul din piele a fost prezentat pe podium în acest sezon de brand-uri ca Fendi, Off-White, Michael Kors, Salvatore Ferragamo. Nu ne vom contrazice cu designerii așa că vă arătăm ce modele să alegi. O să începem prin a vă recomanda să alegeți culorile clasice: bej, kaki sau negru. 

Trench-ul negru

Pentru cele mai îndrăznețe fashioniste recomandăm trench-ul negru pe care să îl combinați cu încălțări albe sau bej, dar și alte accesorii de culori deschise. Va arăta super cool.

Trench-ul bej

Trench-ul bej este un must-have al sezonului, mai ales dacă te-ai săturat de hainele din bumbac sau lână. Un astfel de impermeabil este ideal pentru un look de birou. Bloggerii de modă ne îndeamnă să-l purtăm cu accesorii deschise la culoare.

Trench-ul maro

Fie că este un maro mai închis sau deschis, alegerea vă aparține, dar un impermeabil în această culoare va fi ceva deosebit în garderoba voastră. Poți construi un look total maro și vei fi super stilată.

Trench-ul kaki

Dacă totuși îți dorești o pată de culoare, atunci optează pentru o haină kaki sau chiar un verde ca iarba.

Pentru cele mai îndrăznețe dintre voi mai venim cu o sugestie. Trench-ul cu animal print. E o alegere într-adevăr mai îndrăzneață, dar dacă ești o fire mai rebelă trebuie să încerci.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: