Pentru trei zodii luna august vine cu noroc. Acestea se vor bucura de liniște sufletească, noi reușite în carieră și vise împlinite. Care sunt norocoșii, potrivit kudika.ro, află mai jos.

Rac – Reușești să te regăsești

După o perioadă destul de dificilă, în care ai făcut câteva schimbări importante în viața ta fără să știi care este drumul pe care vrei să mergi, iată că luna august îți aduce acea liniște interioară de care ai cu adevărat nevoie.

În sfârșit reușești să te regăsești și să fii în conexiune cu sufletul tău. Înțelegi că nu poți controla totul, așa că alegi să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să te îndrume pe calea potrivită pentru tine. Ai răbdare și nu mai încerca să controlezi totul – unele lucruri trebuie să rămână libere.

Mantra zodiei tale pentru luna august: Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Mă deschid cu ușurință și fără efort.

Zilele norocoase: 4, 16, 27.

Cuvintele cheie ale lunii august: liniște sufletească, iubire, inteligență emoțională, curaj.

Putere ascunsă: curajul de a accepta faptul că uneori nu poți controla direcția drumului pe care mergi și de a fi vulnerabilă în fața destinului.

Scorpion – Alegi să îți urmezi visurile

În luna august astrele sunt de partea ta; alege să ieși din zona de confort și să îți urmezi visurile deoarece acum ai ocazia să ți le împlinești și să trăiești cele mai frumoase momente ale vieții tale.

Ai încredere în tine și nu te teme să ieși din zona de confort, să faci greșeli, să înveți și să testezi lucruri noi. Este o perioadă interesantă de pe urma căreia vei învăța foarte multe, așa că profită de ea și bucură-te de toate schimbările.

Mantra zodiei tale pentru luna august: Am încredere în mine, știu că sunt pe drumul cel bun. Universul mă inspiră și îmi oferă oportunitățile necesare pentru a obține ceea ce îmi doresc.

Zilele norocoase: 3, 9, 26.

Cuvintele cheie ale lunii august: răbdare, încredere în sine, transformare.

Putere ascunsă: puterea de a îți schimba rapid starea de spirit în funcție de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Citește și: August – luna emoțiilor sub influența lui Uranus. Ce te așteaptă în carieră și dragoste, potrivit astrologului Sergiu Iordachi

Capricorn – Lasă-te condusă de intuiție și vei vedea că totul va fi bine

Treci printr-o perioadă destul de interesantă, cu câteva schimbări neașteptate de care ar fi bine să profiți. Chiar dacă primești sfaturi frumoase de la oamenii din jurul tău, de data aceasta încearcă să privești adânc în sufletul tău și să te lași condusă de intuiție – pentru că tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

August poate fi cea mai frumoasă lună pentru tine până acum, trebuie doar să profiți de ea și să înveți să te bucuri de necunoscut, să trăiești fiecare zi cu zâmbetul pe buze și să iei lucrurile așa cum sunt fără să încerci să le mai controlezi în vreun fel sau altul.

Mantra zodiei tale pentru luna august: Tot ceea ce caut este deja în mine. Începând de astăzi promit să nu mai alerg în stânga și în dreapta după fericire când ea este atât de vie, de specială… și se află în inima mea, așteptând să fie descoperită.

Zilele norocoase: 7, 11, 29.

Cuvintele cheie ale lunii august: hotărâre, curiozitate, aventură

Putere ascunsă: intuiești foarte bine ceea ce urmează

Sursa: kudika.ro

Foto: Pexels.com