Ultima lună de vară vine cu mai multe schimbări, în special în plan emoțional. Acest lucru se datorează influenței planetei Uranus. Astrologul Sergiu Iordachi explică vine cu previziuni și recomandări pentru fiecare zodie în parte.

Luna august este practic în întregime sub influența planetei Uranus, care va fi staționară între 5 și 27 august. Pentru persoanele angajate în munca mentală activă, perioada este bună, pentru toți ceilalți, în special persoanele emotive, sensibile, perioada aduce excitație crescută. În această perioadă este recomandabilă mai multă activitate, plimbări, exerciții de respirație, relaxare la munte, în pădurile de conifere. Influența lui Uranus se poate manfesta prin nevoia de noutate, de a reînnoi sentimentele, dorința de ceva romantic, de a merge undeva, de a exprima sentimentele într-un mod diferit, dar și prin schimbări neașteptate de dispoziție, supărări din senin.

Un moment deosebit în această lună este așa numitul Anul nou în lumea divină de pe 19 august, care coincide cu Luna Nouă. Punctul de Lună nouă se va afla într-o configurație triunghiulară de aspecte creative. Acesta este un semn special, de mari schimbări, de reînnoire, de noi căi în viață. În zilele care urmează după Lună Nouă putem lua decizii fundamentale noi în viață, comite un act care ne va conduce viața într-o nouă direcție, putem să schimbăm ceva în mintea noastră, într-o relație. Aceste schimbări sunt pozitive, reînnoitoare, sunt soluții creative neobișnuite, non-standard.

Pe 20 august Mercur trece în Fecioară, iar pe 22 august – Soarele. Astfel, pe de o parte, Luna Nouă va da un impuls către noi idei, pe de altă parte, spiritul practic al semnului Fecioară, ne va ajuta să transformăm ideile în planuri concrete după 22 august. Persoanele creative, active, constructive, care își zidesc activ viața, este oportun ca după 22 august să încerce să găsească o privire nouă la ceea ce fac de mai mulți ani sau, în mod obișnuit, să încerce să găsească noi soluții non-standard pentru a schimba ceva.

Berbec

August aduce nativilor Berbec oportunități deosebite de dezvoltare profesională. Stăruiți-vă să nu le pierdeți. Veți putea să implementați orice idei, să obțineți aprobarea și sprijinul superiorilor dvs. și să faceți contacte utile. Promovarea pe scara carierei și creșterea salarială nu sunt excluse. Astrele sfătuiesc ca în această perioadă să nu vă străduiți să obțineți de unul singur succesul, dar să deveniți un jucător de echipă și să învățați să ascultați opiniile colegilor și prietenilor. Pe planul dragostei, fiți voi înșivă și continuați să deveniți mai buni. Luna august este ideală pentru perfecționarea personală și nu contează cum o faceți. Vine unul dintre acele momente în care doar dorința este suficientă pentru rezultat.

Taur

În august nativul Taur trebuie să-și abțină emoțiile și să nu fie atras în conflicte, să  muncească sistematic, să fie extrem de concentrat și să nu neglijeze lucrurile mărunte. În cazul în care vi se oferă responsabilități suplimentare, nu ezitați să le luați, deoarece sunt promițătoare. Pentru cei angajați în afaceri personale, are sens să se concentreze nu numai pe propriile idei despre ceea ce se întâmplă, sunt posibile alternative și unele pot fi mult mai interesante decât propriile decizii. Pe planul dragostei, trebuie să alegeți între o decizie comună majoră și o nouă achiziție. Nativii singuri vor avea o cunoștință nouă, neașteptată, dar situația nu va avea neapărat o dezvoltare romantică.

Gemeni

Posibil că vă asumați prea multe responsabilități, iar cei din jurul dvs. o percep ca pe ceva firesc. Ca urmare, un sentiment de nemulțumire vă va vizita din ce în ce mai des. Astrele sfătuie să găsiți și să aplicați tehnologii noi, mai eficiente și să utilizați productiv timpul. Nativii semnului care sunt angajați într-o afacere personală, încercați să acționați în mod imprevizibil, concurenții dvs. nu ar trebui să știe nimic despre planurile dvs. În viața privată, luna august aduce oportunități bune pentru a construi relații cu membrii familiei, a discuta planuri și soluționa probleme presante din sfera relațiilor.

Rac

Luna august promite a fi deosebit de productivă din punct de vedere al muncii și relațiilor, dar va fi necesară o concentrare maximă și, practic, în fiecare minut va trebui să faceți ceva. Are sens să lucrați la îmbunătățirea propriei imagini, să alegeți cu atenție aliații și nu uitați că nu toate problemele merită timpul și energia dvs. pentru a le discuta. Această perioadă este potrivită pentru a perfecționa competențele, a face ceva principial nou, dar aici ar trebui să vă bazați pe propria experiență. În august puteți întâlni o persoană interesantă și să vă îndrăgostiți la prima vedere. Nu vă opuneți la ceea ce se întâmplă, lăsați emoțiile să se manifeste liber. Cei aflați în cuplu este important să vă dați seama ce familie minunată aveți și împreună puteți face față oricăror dificultăți.

Leu

August este cel mai bun moment nu numai pentru a menține înălțimile luate, dar și pentru a cuceri altele noi. Victoria va fi a dvs. Acum este un moment oportun pentru a obține ceea ce ați dorit atât de puternic și de mult timp. Mențineți relațiile calde cu colegii, dar nu-i lăsați în nuanțele vieții dvs. personale. Antreprenorii vor trebui să acorde mai multă atenție noilor tendințe, fără a uita de proiectele deja implementate. Încercați să mențineți un echilibru, dar dacă trebuie să faceți o alegere, alegeți direcția în care simțiți cel mai mare feedback emoțional. Pe planul dragostei, nimeni nu se va amesteca în realizarea planurilor dvs., cu excepția propriei rațiuni. În luna august, veți putea soluționa dezacordurile cu persoana iubită și înlătura obstacolele în dezvoltarea relației dvs. Este un moment favorabil pentru escapade romantice și călătorii, picnic, plimbări.

Fecioară

Reprezentanții profesiilor creative, vor începe să aibă îndoieli – să continue angajarea în activitatea de creație sau să încerce în altceva. Îndoielile cu privirea la profesie vor dispărea abia la sfârșitul lunii. În acest moment, merită luat în considerare posibilitatea unui nou ciclu de formare profesională. Cei angajați în afaceri personale, au posibilitatea de a stabili o cunoștință promițătoare, însă, nu vă veți putea baza pe protecția cuiva. În cazul în care doriți să atingeți noi înălțimi, lămuriți-vă mai întâi cu ceea ce este și eliminați orice ambiguitate. Pe planul intim, acordați mai mult timp familiei, pentru că, în comunicarea cu cei dragi veți găsi pacea și veți uita de necazuri. Nativii care încă nu au o a doua jumătate vor avea succes în ceea ce privește cunoștințele inițiate de dvs. personal.

Balanță

August marchează o nouă etapă în viață cu mari oportunități și obligații. Aveți multe de început de la zero, mai ales în profesie, dar nu ar trebui să vă fie frică, toate schimbările sunt în bine. Oamenii din jurul dvs. vă vor inspira să faceți acțiuni decisive, evenimente comune. În acest moment, vă dați seama că împreună este mai ușor să vă atingeți obiectivul, dar preferați poziția de lider. Căutați pozitivul în orice situație! Experiența vă va apropia de o mai bună înțelegere a dvs. În ce privește planul dragostei, în luna august își pot face apariția sentimente noi și puternice, dar este puțin probabil ca acestea să fie de lungă durată. Pentru ca relația să fie pe termen lung, va trebui să construiți anumite condiții pentru acest lucru. Și atunci veți putea îmbunătăți poziția în societate sau să obțineți un succes personal în parteneriat.

Scorpion

În august nativii semnului nu ar trebui să planifice evenimente deosebit de mari. Astrele favorizează lucrurile mici, prin urmare, veți putea să vă orientați rapid în circumstanțe schimbătoare și să luați deciziile corecte ale momentului. Posibil că, anumite circumstanțe ar putea să vă distragă de la sarcinile de bază. Încercați să faceți lucruri care nu necesită multă concentrare și efectuați pauze scurte puțin mai des decât de obicei. De asemenea, are sens să vă gândiți la problemele cronice de sănătate, care acum pot fi abordate destul de rapid. Nativii aflați în cuplu, merită să acorde maximă atenție familiei, pentru că la sfârșitul lunii nu veți mai avea timp pentru asta, practic, munca vă va ocupa întreg timpul. Scorpionii care sunt în căutarea jumătății au o șansă unică în august de a-și stabili o viață personală.

Săgetător

Încercați să nu pierdeți șansele pe care vi le oferă astrele în această lună. Abandonați fără regret ceea ce nu vă aduce dividende. Faceți un pas către nou și nu pierdeți speranța. Acum este important să dedicați timp dezvoltării profesionale, să revizuiți relațiile, în special cele care păreau de mult timp stabile. La locul de muncă nu ar trebui să încercați să preluați controlul deplin asupra situației, deoarece aveți nevoie de aliați și singur nu veți atinge obiectivul. Pentru Săgetătorii angajați în afaceri personale, ultima parte a lunii va fi interesantă cu noi oferte și investiții potențiale. În ce privește viața personală, petreceți timpul cu activități în aer liber cu membrii familiei sau cu persoana dragă, jucați-vă cu copiii, dezvoltați-i și veți simți cum relația dvs. crește mai puternic și deschide noi aspecte. Nativii singuri, vor avea parte de o nouă pasiune. Nu vă grăbiți să luați decizii impulsive, cel mai probabil, aceasta va fi pe termen scurt.

Capricorn

În luna august veți concentra maximumul de posibilități în mâinile dvs. și va exista o dorință puternică de a utiliza fiecare dintre ele. Veți vedea foarte clar obiectivul dvs. și va fi aproape de a fi realizat. Unele evenimente se pot repeta în viața dvs. sau veți întâlni cunoștințe vechi. La locul de muncă fiți tolerant față de ceilalți, chiar și atunci când nu corespund unor parametri, nu vă legați de lucrurile mărunte, asta vă va simplifica viața. Pentru nativii care au propria lor afacere a venit timpul să meargă într-o ofensivă activă. Aici, bazați-vă complet pe propriul instinct și nu uitați că aveți pe cine să contați. În planul dragostei, veți forma noi legături sau veți reface și întări pe cele vechi. Spre finele lunii august, evitați certurile în relațiile de dragoste.

Vărsător

Pentru a obține succesul în această lună, va trebui să priviți permanent în jur, să căutați indicii în trecut, să vă bazați pe experiența senzorială și să învățați ceva de la dvs. La locul de muncă fiți amabili cu colegii și luați măsuri la timp, această politică vă va consolida poziția. Deplasați-vă în fluxul general, astfel, veți fi la curent cu toate evenimentele de care aveți nevoie și, mai ușor vă veți ascunde de privirile intruzive. Nativii semnului care au propria afacere, au determinat demult propriul curs, iar furtunile și liniștea totală nu sunt decât momente scurte pe parcurs. Posibile întâlniri cu oameni neobișnuiți, experiențe noi în sfera iubirii. Luna august este potrivită pentru recreerea activă cu un partener și soluționarea problemelor dureroase în relațiile personale, dar numai pentru persoanele care au încredere în sentimentele lor.

Pești

În luna august întregirea vieții se dezvoltă cu succes și fără participarea dvs. Economisiți forțele, deoarece spre toamnă aveți șansa să efectuați un salt în carieră. Astrele sfătuiesc să nu permiteți blocaje la locul de muncă, să îndepliniți responsabilitățile de serviciu cu bună credință și să nu faceți promisiuni șefului dvs. Pe plan personal, nativii care sunt în cuplu vor avea o conversație uimitor de productivă, la care ați mers de mult timp. În a doua jumătatea a lunii, posibil că vă veți ocupa de câteva probleme financiare importante cu privire la rudele dvs. Reprezentații semnului, care nu au încă o a doua jumătate, au șansa să cunoască o persoană cu care va apărea imediat o puternică legătură emoțională. Nu grăbiți lucrurile, bucurați-vă de o comunicare prietenoasă și cunoașteți-vă mai bine. Timpul va pune totul la locul său.

Autor: Sergiu Iordachi, astrolog

Sursa foto: Arhiva personală