Ce faci atunci când mori de plictiseală? Te întâlnești cu cele mai bune prietene și dai tonul distracției!

Nu știm cine a fost inițiatorul, dar cert este că fetele știu să se distreze. Trei dintre cele mai cunoscute modele de la noi, deținătoare de titluri de Miss, și-au pus pijamalele preferate și s-au pus pe cântat și dansat. Nu în intimitatea dormitorului ci în mașină.

Anastasia Fotachi, Adela Prisăcari și Viorela Dimici și-au organizat o petrecere în pijamale și au realizat un sketch muzical: „Hiturile anului ce a trecut sau cum ne facem noi de cap când miroase a plictiseală 🤣🤣🤣 … Cel mai interesant e că noi niciodată nu ne plictisim, mai ales când ne întâlnim! ❤️ Trebuia să vedeți și voi fețele oamenilor care ne-au văzut în aceste pijamale mega dulci și haioase😻… Credeau ca visează unicorni 🦄🦄🦄 prin zăpadă🤣🤣🤣🤣
❤️ Noi vă urăm un început de săptămână megaaa pozitiv cu multe zâmbete și aventuri ….Nu uitați, fericirea constă în lucruri mici!”

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

❤️Hiturile anului ce a trecut sau cum ne facem noi de cap când miroase a plictiseala 🤣🤣🤣 … Cel mai interesant că noi niciodată nu ne plictisim, mai ales când ne întâlnim! ❤️Trebuia să vedeți și voi fețele oamenilor care ne-au văzut în aceste pijamale mega dulci și haioase de la @millo_mania.md 😻… Credeau ca visează unicorni 🦄🦄🦄 prin zăpadă🤣🤣🤣🤣 ❤️ Noi vă urăm un început de săptămâna megaaa pozitiv cu multe zâmbete și aventuri ….Nu uitați, fericirea constă în lucruri mici 😻😻😻 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️ Doar las acest video aici!!!! #funnyvideos #girls #funnygirl #pajamasparty #inlove #beautifulgirls #russianmusic #russiangirlsgram

Публикация от 𝓐𝓷𝓪𝓼𝓽𝓪𝓼𝓲𝓪 𝓕𝓸𝓽𝓪𝓬𝓱𝓲 🖤💙💚💛 (@anastasia_fotachi)

Voi când ați fost ultima dată la o petrecere în pijamale? EA.md organizează foarte curând cea mai tare #Pijamaparty #TakeYourTime, la care poți participa și tu. Îmbracă pijamaua preferată și vino să te distrezi alături de noi!

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Cele mai deosebite apariții vestimentare la Petrecerea în Pijamale (Foto)