Galina Rotaru, nora ei Oxana și micuța Cassandra de numai câteva luni au defilat recent în cadrul frumosului eveniment de modă „Fashion Soiree” Resort Collections. Cele trei generații de femei au purtat din inimă creații autohtone din stofe naturale și cu inspirație tradițională, create de Oxana Munteanu, autoarea brandului Kasandruta.

Galina Rotaru, în brațe cu micuța Cassandra

„Este un eveniment frumos, la care fericirea m-a îmbrățișat triplu sau poate chiar de mai multe ori. Am purtat haine autohtone – o bucurie enormă pentru mine, deoarece o cunosc pe creatoarea brandului Kasandruța și de fiecare dată știu că pune mult suflet în colecțiile sale. Alte două mari bucurii le-am avut pe podium alături de mine: nora mea Oxana și nepoțica mea Cassandra, de numai 6 luni. Acest trio de rochii asortate cu miros de trandafir sălbatic sperăm să ne poarte noroc și să ducă faima numelui frumos al nepoțicăi mele, iată printr-o frumoasă coincidență și al brandului de haine al Oxanei Munteanu”, ne-a declarat Galina Rotaru, femeie de afaceri.

Oxana Munteanu, autoarea colecției

„Am numit colecția „Parfumul trandafirilor, anume pentru că este perioada primor trandafiri – cei sălbatici și am reușit să adaug câte o notă florală fiecărei piese din colecție. Sunt haine din stofe naturale, în stilul caracteristic Kasandruța, dar și cu elemente din autenticul românesc și din stilul aristocratic francez de care sunt îndrăgostită iremediabil. Le mulțumesc din suflet tuturor femeilor care au acceptat provocarea de a defila în creațiile mele, chiar dacă nu sunt modele profesioniste. Moda este despre atitudine, așa că femeile care îmi poartă rochiile sunt cele mai în drept să le și reprezinte pe podium”, ne-a spus Oxana Munteanu, creatoarea colecției.

Brandul Kasanduța a pornit la Strasbourg cu ateliere de creații de bijuterii în 2012. La Chișinău a fost lansat în cadrul unui eveniment de comunitate – Balul Brazilor 2013 – atunci când autoarea a prezentat o colecție din rochii de catifea.