Rețelele sociale aduc multe noutăți interesante, dar ți provocări la care un tânăr, mai ales și antreprenor, trebuie să facă față. Comunitatea moldovenilor din Chicago și din împrejurimi se poate bucura pe bune, în curând trainerul Olga Țăpordei, cofondatoarea Angry Business, vine cu un training acolo. StartUp, diasporă, afaceri de succes… despre toate, dar și despre altele, le va povesti Olga Țăpordei.

Olga va duce faimosul training StartUp Angry Business peste ocean. Mai exact, în Statele Unite ale Americii. Diaspora moldovenească din SUA a invitat-o pe Olga, cofondatoare Angry Business și expert în marketing, la Chicago, pentru a face acolo exact ce face cu pasiune și dedicație și aici, în țară. Trainera și-a propus să ajute moldovenii care vor să lanseze afaceri sau deja conduc una să dezvolte business-ul propriu și să aibă profituri cât mai frumoase din acesta.

Astfel, concetățenii noștri vor înțelege momentele cele mai importante la care e bine să atragă atenția atunci când vor să pornească cu dreptul în antreprenopriat, cum să promoveze afacerea sa pentru a atrage cât mai mulți clienți, cum să eficientizeze eforturile și să se bucure de rezultate.

Pentru cine este StartUp-ul american?

Pentru fiecare persoană care vrea să lanseze o afacere nouă sau are deja una și vrea să o dezvolte și mai mult! Trainingul va fi adaptat pentru ambele categorii de antreprenori – viitori și existenți.

Apropo, Olga ne-a spus că înregistrarea la StartUp-ul din SUA încă este deschisă, deci dacă ești pe acolo sau ai cunoscuți, prieteni, rude care au nevoie de un imbold informațional în viețile lor, spune-le să acceseze http://chicagostartup.angrybusiness.md/ și să prindă un loc cât mai curând.