Olga Țapordei a împărtășit oful. Recent, femeia de afaceri a devenit prima moldoveancă care a atins vârful cel mai înalt din Antarctica, atrăgând și critici.

De obicei atentă la exprimare, Olga a vorbit fără menajamente în această situație.

„Terminați cu toată hu*neaua asta. Întâi trebuie de făcut X bani, de cumpărat casă, de investit la bursă, de schimbat mașina, de asigurat bătrânețea și numai după asta, se poate de călătorit și în genere, de trăit”, a scris Olga.

Olga a admis că ultima sa călătorie a implicat cheltuieli de peste 100 de mii de dolari. Unii au criticat-o, sugerând că acești bani au fost obținuți în mod neadecvat.

Asta care cerșea bani ca să ajungă acolo?”, i-a scris o internaută.

„Da, anume asta! Știți ce simt, când văd comentarii de acest gen? Știți. Până comentatorii, stau atenți pe canapea, la știrile de pe profilul meu. Noi scriem istorie pentru Moldova, pe care, tot ei și copiii lor o să citească la lecțiile de geografie, la școală”, i-a răspuns Țapordei.

Olga Țapordei a realizat o premieră pentru moldovence, escaladând vârful cel mai înalt din Antarctica, Muntele Vinson, și devenind, totodată, prima femeie din Moldova care a atins vârful Everest.

 

 

Distribuie articolul: