În fiecare an, în Statele Unite ale Americii dispar sute de mii de oameni, dar, probabil, o astfel de tragedie, nu s-a mai întâmplat până acum. Este vorba despre o fată din America, Gabriella Petito în vârstă de 22 de ani. Tânăra a plecat într-o călătorie cu mașina prin țară împreună cu iubitul ei. El s-a întors acasă fără ea și a refuzat să dezvăluie unde se află tânăra. Mai târziu el însuși a dispărut. Detaliile tragediei le vei afla mai jos.


Gabrielle Petito a fost un utilizator activ al rețelelor de socializare, unde și-a împărtășit impresiile despre călătoriile sale. „Călătorind prin lume în micuța noastră dubă”, scria tânăra pe profilul de Instagram. Un milion de utilizatori sunt acum abonați la contul bloggeriței.

De asemenea, Petito a lansat recent vlogul „Nomadic Statik pe YouTube”, filmat în călătoria lor. Parcă era totul bine și frumos. Dar ce s-a întâmplat mai târziu? 

 Brian, iubitul fetei, este cu un an mai în vârstă decât aceasta. În iulie anul trecut, Gabby a publicat o fotografie comună și a spus că Brian i-a făcut o cerere în căsătorie și că ea a fost de acord. Iar pe 2 iulie, anul acesta, cuplul a început o călătorie planificată să dureze patru luni. Și-au făcut propria casă mobilă din mașina lor albă „Ford Transit” 

„După prima noastră călătorie prin țară într-o mașină mică, am simțit cât de multe nu văzusem încă. Apoi ne-am transformat Fordul Transit într-o adevărată casă mobilă, care în sine era deja o aventură și totul s-a dovedit a fi superb! Locurile pe care le-am vizitat deja în duba noastră sunt incredibile”, a scris fata pe profilul ei.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Gabby (@gabspetito)

Astfel de postări și texte au urmat aproape în fiecare zi timp de o lună, până în momentul în care a încetat să mai posteze. Fata dispăruse, nu mai publicase absolut nimic pe contul ei. 

Însă, se știe sigur că pe 12 august, Gabby era încă în viață – în acea zi, poliția a venit la ea și Brian (cuplul se afla în Utah). Un martor al scandalului a anunțat poliția, raportând că ar putea exista violență domestică.

Potrivit rapoartelor poliției, atunci a existat o ceartă majoră între îndrăgostiți, în timpul căreia fata și-a lovit iubitul, iar acesta a „apucat-o de față și a împins-o”. După cum cuplul le-a explicat polițiștilor care au sosit, în ultimele zile atmosfera dintre ei a fost tensionată. Cu toate acestea, niciunul dintre cei doi nu au făcut acuzații împotriva partenerului. Fața și brațele fetei erau zgâriate, dar i-a asigurat pe ofițeri că totul este în regulă.


Atât bărbatul, cât și femeia au spus că se iubesc, intenționează să se căsătorească și nu vor ca niciunul dintre ei să aibă probleme. Nu s-au raportat vătămări grave. Ambii parteneri însă, au fost de acord că Gabby avea tulburări de anxietate severe.

Ultima dată când Petito a luat legătura cu rudele a fost pe 27 și 30 august: mama ei Nicole Schmidt a primit mesaje de la ea. Gabby a scris că sunt în Parcul Național Grand Teton din Wyoming și că apoi vor merge la Yellowstone. În același timp, mama fetei notează:

„Nu știu dacă a ajuns să părăsească Grand Teton. Am primit mesaje de la ea pe 27 și 30, dar nu știu dacă le-a scris. Nu am vorbit, erau doar mesaje text”.

 Pe 1 septembrie, Brian Londry s-a întors acasă în North Port, Florida, la casa în care locuia împreună cu părinții lui și Gabby. Acesta a sosit în aceeași mașină albă, doar că singur.


Brian, iubitul fetei, nu a fost de acord să răspundă la întrebările anchetatorilor și să împărtășească orice detalii despre incident. Iar peste câteva zile a dispărut, părinții și polițiștii nu știu unde se află acesta.

Pe 19 septembrie, a fost anunțat că, cadavrul lui Gabby Petito a fost găsit. Cauza morții nu a fost încă anunțată, dar se știe deja că Gabrielle a fost ucisă.

Sunt o mulțime de presupuneri despre cauza morții pe rețelele de socializare. Însă, nimic nu este verificat de poliție. Iar Brian Londry, iubitul fetei încă nu este găsit.


Sursa: spletnik.ru 

Distribuie articolul: