Invitați la „Prima oră”, în contextul sărbătorilor de Paște, Adrian Ursu și Irina Negară au povestit despre familia lor. Pentru că Paștele este o săbătoare despre suflet și despre cei apropiați, aceștia au spus cu drag despre tradițiile pe care le respectă în fiecare an, dar au oferit și niște detalii neștiute despre cuplul lor. 

Adrian Ursu a povestit despre tradițiile de Paște din familia lor, recunoscând că acestea sunt respectate în fiecare an și reprezintă un lucru sacru.

„Dacă vorbim despre tradiții atunci păstrăm tradiția de a merge la biserică, asta facem și până acum, de a aștepta această sărbătoare. Dimineața, după biserică, la ora 6 dimineața avem parte de o masă copioasă cu miel sau cu găină la rolă și cu ouă roșii, cozonac, pască cu brânză, să guști de toate”, spune Adrian.

Irina a povestit despre viața în familie și a menționat că aceasta reprezintă o muncă enormă din partea ambilor parteneri.

„O știe fiecare om care este într-o căsătorie că este o muncă enormă să fii căsătorit și să trăiești cu cineva împreună, să accepți, să faci compromisuri”, spune Irina.

„Să-ți dai sfaturi, tot felul de sfaturi, ea îmi dă mie eu îi dau ei, eu m-am făcut specialist în torturi”, a adăugat Adrain.

În același timp Adrian a ținut să menționeze că de această dată va petrece această sărbătoare într-o altă țară, dar această decizie are un temei puternic.

„Eu vreau să spun că de Paște mă străduiesc întotdeauna să fiu acasă, va fi primul an când voi pleca la Ravena. Preconizez să avem un Paște fericit acolo, pentru că și acolo sunt foarte mulți moldoveni, și sunt dornici de tradițiile de acasă și m-au convins prin faprul că este un orășel mic și au zis „Noi suntem puțini, nu o să ne strângem foarte mulți, dar noi ne dorim să fie un Paște ca acasă. I-am acceptat cu drag și Irina o să vină a doua zi alături de mine și o să avem cu toții un Paște fericit, și asta vă doresc și vouă”, a spus interpretul.