Despre despărțirea lui Timati de Reshetova se discută de mai bine de o săptămână. În timp ce unii încearcă să afle motivul despărțirii, alții cred că nu a avut loc, de fapt, nicio despărțire, considerând că această întorsătură e doar un pas de PR! Mai multe detalii, află în cele ce urmează.

Modelul a confirmat oficial pe pagina sa de Instagram că s-a despărțit de Timati. Cuplul a rămas în relații prietenoase de dragul fiului lor, Ratmir, dar unii fani nu cred că despărțirea a decurs fără probleme și încă încearcă să afle detaliile a ceea ce s-a întâmplat. Unul dintre urmăritorii Anastasieia întrebat-o pe Instagram cui i-a revenit ultimul cuvânt și cine a luat decizia definitivă de a se separa.

 „Mie. Totul este complicat acolo. Nici măcar nu voi intra în detalii”,– a răspuns modelul.

Anterior, Reshetova a spus că anul acesta îi pune la încercare pe mulți, o încercare la care cuplul lor nu a rezistat. Cu toate acestea, unii internauți au altă explicație pentru cele întâmplate spunând că aici nu-i decât un pas de piar. Se presupune că separarea cuplului este doar o mișcare de PR, așa cum în realitate ei ar continua să trăiască împreună, să petreacă timpul în doi, publică fotografii comune din apartament și cochetează deschis în mediul online.

Cât de adevărată este această presupunere rămâne să vedem în timp. Printre altele, menționăm că Anastasia a comentat și particiăarea lui Timati în noul sezon pentru proiectul Holostyak, încercând să spulbere zvonurile despre despărțirea eronată și asigurându-i pe internauți că cei doi nu se vor mai împăca.

 „Am propriile mele principii și viziune despre cum ar trebui să existe o familie. Un show de acest gen nu se încadrează în aceste principii.”

Sursa: Spletnik.ru

Distribuie articolul: