Toate vedetele au cel puțin o sosie, nici Meghan Markle nu este o excepție. Faceți cunoștință cu modelul plus size, Erica Lauren.

În mediul online apar deseori fotografii cu sosiile vedetelor printre oamenii simpli. Ducesa de Sussex se poate lăuda cu mai multe sosii, printre ele este o tânără din Ekaterinburg care seamănă izbitor cu ea, actrița Tiffany Smith care interpretează rolul lui Meghan Markle în cel mai recent film despre viața la palat, iar acum și modelul XXL, Erica Lauren.

Erica și-a construit cariera de model plus size cu mult înainte să fie descoperită ca arată ca ducesa. „Am ajuns să fac modelling în 2015, când în acest domeniu erau puține modele cu forme. Atunci internauții mi-au spus că seamăn enorm cu o actriță ce joacă în serialul „Suits”. Nu aveam idee despre acest serial”, dezvăluie femeia.

Modelul recunoaște că se mândrește cu faptul că îi seamănă atât de mult lui Meghan: „Desigur că între noi sunt asemănări, dar și diferențe, în mod special ce ține de formele noastre, dar am rămas surprinsă să descopăr pozele din copilărie ale ducesei – arăta la fel ca mine când eram copil!”

Totuși, după ce Meghan Markle a devenit ducesă, contul său de Instagram și-a „înmulțit” urmăritorii. Erica colaborează cu multe branduri și este un exemplu de curaj și frumusețe, pentru femeile cu forme.

Foto: Google.com