Standardele societății și-au pus amprenta și pe bărbați. În ultima vreme, numărul celor care apelează la proceduri estetice este din ce în ce mai mare. În baza cererii clientelor, Daria Room a lansat recent o cămăruță exclusiv dedicată bărbaților, dotată cu 3 săli moderne de tratamente, pentru orice tip de tratament facial își dorește bărbatul. Filiala poartă amprenta masculină în tema #cactus.

„Și bărbații își doresc să dobândească acele trăsături fizice considerate dominante de către femeie – trăsături asociate cu armonia corporală, forța fizică și cu tinerețea. Ne-am convins de acest lucru grație clientelor noastre, care tot mai des ne întrebau când își pot aduce cu ele și soții. Ei bine, DARIA ROOM știe cum să aibă grijă și de „cactuși”, astfel, la aceeași adresă, la parter, bărbații vor fi așteptați la tratamente faciale, iar doamnele, ca de obicei, la etaj 1, în cămăruța Dariei”, ne-a spus Ana Platonov, fondatoarea centrului de estetică.

Acum orice procedură vă stă la dispoziție la #Cactus by Daria Room: Curățări faciale, Oxigenări, Bubble Peeling, Hifu, LPG sau epilare facială – toate special adaptate pentru tenul masculin și necesitățile lui. Spațiul #cactus este dotat cu aparataj modern, corespunde celor mai noi tendințe în estetică și cosmetologie. Personalul calificat și produsele de calitate, marca Bruno Vassari vor întregi perfect gama serviciilor de care se poate bucura acum orice bărbat.

Atmosfera salonului a fost completată de accesorii masculine, pline de eleganță și în tema #cactus. Salonul este prevăzut cu o zonă de relaxare, unde domnii pot servi o cafea sau un ceai și se pot documenta despre serviciile estetice de care vor beneficia. Mai multe persoane publice deja au pășit pragul filialei masculine a Daria Room și s-au declarat absolut încântați de deservire și calitatea procedurilor.

Găsește Daria Room la str. Kiev 4 sau fă o programare la 0797 90 807