De Black Friday, toți sunt în căutarea reducerilor. Oferte sunt multe și este corect să faci o analiză înainte de a alege. Un aspect important, pe lângă reduceri, sunt și beneficiile adiționale pe care le primești. Un astfel de exemplu este magazinul online Moldcell, cunoscut deja pentru ofertele avantajoase, în special în rate, beneficii adiționale și deservire la nivel înalt.

Pentru a economisi și mai mult timp, vezi aici o listă de recomandări de telefoane mobile și gadgeturi cu cele mai bune prețuri Black Friday, ocazia tocmai potrivită să-ți pregătești coșul!

  1. Samsung Galaxy S20 Ultra – Dacă optezi pentru un telefon clasa Premium, o recomandare ar fi Samsung S20, S20 Plus sau S20 Ultra vei economisi până la 5,000 lei. Din banii rămași, te faci ușor și cu un gadget Samsung, fie că e un ceas inteligent Galaxy sau căștile fără fir Buds Live care, apropo, au și ele o reducere de 15 %.
  2. Samsung Galaxy Z Flip – Pentru fanii Samsung mai nonconformiști, oferta pentru Samsung Galaxy Z Flip este la fel una interesantă – economisești 2,314 lei și te alegi și cu un telefon pliabil care atrage toate privirile.
  3. Oppo Reno 4 – În altă categorie, brandul OPPO, recent lansat pe plan local, cucerește la toate capitolele. Pe lângă prețul deja generos afișat în magazinul online Moldcell, de Black Friday obții și o reducere. Spre exemplu, pentru OPPO Reno 4 Pro vei plăti cu 2,000 lei mai puțin. Este un telefon din clasa medie, însă cu specificații premium. Se încarcă în doar 36 de minute, iar cu cei 48 megapixeli ai camerei principale, filmezi ca un profi.
  4. Oppo A12 – Pentru un buget mai restrâns, mergi fără grijă pe mâna OPPO A12. Cu o reducere de 19%, primești un telefon cu 3GB RAM, 32GB memorie internă, un ecran mare ideal pentru vizionarea clipurilor pe YouTube și o baterie la fel de mare ca să îl încarci cât mai rar. La doar 2,735 lei, este o ofertă pe care nu trebuie să o ratezi.
  5. Oppo Watch – Oricare din aceste două telefoane, se combină perfect cu un OPPO watch, la pachet cu o reducere de 18%.
  6. Xiaomi Redmi 9 – Și așa cum o campanie de Black Friday nu poate trece fără brandul Xiaomi, poți cumpăra un Xiaomi Redmi 9 3/32GB la doar 2,699 lei.
  7. Adițional, pe eshop Moldcell, de Black Friday beneficiezi de reduceri de până la 50% la toate husele și sticlele de protecție.

Acum, despre beneficii. În magazinul online Moldcell, pe lângă oferta Black Friday, primești garantat 12GB bonus timp de un an, 500 puncte de loialitate la crearea contului pe eshop.moldcell.md și livrare gratuită până la ușă, oriunde în țară.

Astea sunt doar câteva din recomandări. Oferta completă de Black Friday va fi disponibilă exclusiv pe Eshop.moldcell.md în perioada 27-30 noiembrie.

Sunt prea multe oferte bune și ai nevoie de ajutor? Sună la numărul 078000444 pentru suport. Spor la cumpărături!

P