Mierea de manuka – numită și minunea din stup, ceea ce este 100% adevăr. Totuși, de ce acest produs este o minune? Și care sunt top cele mai bune mieri de manuka? Răspunsurile la aceste întrebări le găsești în articol. 

Mierea de Manuka a câștigat tot mai multă popularitate în ultimii ani. Oamenii nu sunt doar încântați de gustul său plăcut, ci și de beneficiile sale aduse sănătății. 

Mierea de manuka este gustoasă, dar și benefică. Da, ea se remarcă prin prețul mai mare, în comparație cu mierea obișnuită. Însă, acest lucru se datorează faptului că mierea este produsă în zone greu accesibile din Noua Zeelandă și Australia, în cantități mici. Totodată, necesită condiții de păstrare speciale, iar analiza factorului MGO crește, la rândul său, prețul. 

Dacă ai folosit măcar odată în viață mierea de manuka deja știi că aceasta are niște rezultate uimitoare. Iar dacă încă nu ai reușit, acest articol te va convinge să consumi miere de manuka, si sa afli recenzii, păreri și recomandări de la cei care deja au folosit-o. 

Mierea de Manuka este folosită sub forma unui produs medical patentat, sterilizat prin radiere, pentru a trata arsuri grave și răni infectate. Mierea comercializată pentru uz casnic nu se pretează la tratarea rănilor și a arsurilor. Acestea trebuie evaluate și tratate de către un medic specialist.

Pentru uzul casnic, mierea de Manuka poate fi aplicată pe piele pentru a trata afectiuni uzuale ușoare, precum arsuri sau răni superficiale, eczeme, acnee sau infecții fungice, sau poate fi consumată pentru a ameliora simptomele unor afecțiuni ușoare ale gatului, iar lista nu se oprește aici, aceasta poate fi una foarte lungă. Pentru că mierea de manuka are o mulțime de beneficii. Acestea fiind: 

  • Are efecte pozitive asupra cavității bucale – având o activitate antibacteriană sporită ajută la combaterea unor bacterii dăunătoare.
  • Tratament pentru răceală și gripă – pe perioada rece a anului se recomandă administrarea zilnică a unei lingurițe de miere de manuka, datorită proprietăților antibacteriene și antioxidante.
  • Ajută împotriva alergiilor – datorită efectelor antiinflamatoare ajută la tratarea alergiilor diverse, însă excepția este alergia la polen sau la miere.
  • Tratează acneea – datorită efectelor antiinflamatoare și antiseptice, reduce roșeața pielii.
  • Efect anti-îmbătrânire – datorită proprietăților hidratante păstrează umezeala pielii.
  • Tratament cosmetic – are efecte pozitive asupra părului și ridurilor, protejând pielea de bacterii.

Dacă am menționat despre „tratament”, țin să evidențiez faptul că Mierea de Manuka poate fi tratament pentru: 

  • Helicobacter pylori
  • Stafilococ auriu
  • Cancer
  • Acnee
  • Imunitate

Cum arată mierea de manuka și prin ce se diferențiază?
Mierea de Manuka este mai vâscoasă decât cea obișnuită. Aceasta se datorează prezenței unei proteine și este caracterul ei definitoriu din punct de vedere vizual. Totodată, din punct de vedere cromatic, mierea de Manuka are o culoare tipică care variază de la crem închis până la maro închis.

Top cea mai bună miere de manuka 

Mierea Manuka Health MGO 550+
Această miere de Manuka este provenită din Noua Zeelandă, raw cu putere antibacteriană foarte mare. Este potrivită pentru infecțiile foarte rezistente care nu răspund la antibiotice. 

 

Miere Manuka Wedderspoon KFactor 16 RAW

Are o putere antibacteriană mare, benefică în cazul unui sistem imunitar slăbit, răcelilor, gripei, infecției cu diferite bacterii de tipul Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu sau sub formă de pansament pentru iritații, răni și arsuri minore.

 

Miere Manuka Comvita UMF 10+ Este un produs raw, cu proprietăți unice în întreaga lume, fabricată în Noua Zeelandă. Datorită beneficiilor sale vindecătoare, formează un complex ideal de tratare a rănilor, a acneei, a ulcerului gastric ș.a. Nu conține gluten, astfel devine un produs potrivit pentru persoanele care au intoleranță la această substanță proteică.

 

Mierea Manuka Health MGO 850+

Are proprietăți nutritive unice, antibacteriene, antifungice și, cel mai important, contribuie la susținerea sistemului imunitar. 

 

Distribuie articolul: