Se știe că în anul 2021, serialele și filmele sud-coreene au fost cele care au atras atenția la nivel internațional. Netflix a dat o mare lovitură cu serialul Squid Game, iar după acesta au apărut și alte producții la fel de populare realizate în Coreea de Sud. În acest material vei găsi top opt cele mai bune filme coreene pe care să le vizionezi până la sfârșitul lunii ianuarie. 

„Our Beloved Summer”

Actorii principali, Choi Woong și Gook Yeon Soo s-au despărțit după o relație îndelungată. Cei doi speră să nu să se mai revadă niciodată. Însă câțiva ani mai târziu, din cauza muncii, dar și a unui documentar pe care l-au filmat în liceu și care dintr-o dată ajunge din nou popular, cuplul ajunge să se reîntâlnească.

„Tracer”

În acest film vei găsi: corupție, conflicte și moralitate îndoielnică. Hwang Dong-joo lucrează în cadrul Serviciului Fiscal Național, alături de colegul său Hye-young. Cei doi vor să demaște corupția și neregulile din sistem.

„All Of Us Are Dead”

Această dramă se învârte în jurul unei apocalipse cu zombi ce se întâmplă într-un liceu. În urma focarului, un grup de elevi încearcă să supraviețuiască, după ce au rămas blocați în școală. Tot ce le mai rămâne de făcut într-o asemenea situație este să lupte pentru propria viață și să spere că nu se vor transforma și ei în zombi.

„Love Alarm” 

„Love Alarm” are opt episoade și reprezintă o lume în care tehnologia te ajută să-ți găsești persoana iubită. Kim Jojo este o tânără care își găsește prima dragoste cu ajutorul acestei aplicații. Serialul este produs și difuzat de Netflix.

„Hospital Playlist” 

Serialul prezintă povestea a cinci medici de la spitalul Yulje Medical Center, care sunt prieteni încă din 1999, de când au intrat împreună la facultatea de medicină. Serialul a fost lansat în 2020.

„It’s Okay to Not Be Okay”

 Este un serial despre probleme psihice. Vei afla povestea emoționantă a unui bărbat angajat pe secția de Psihiatrie și a unei femei, autoarea unor cărți de succes pentru copii și care suferă de tulburare de personalitate antisocială. Află ce se întâmplă atunci când cei doi se întâlnesc.

„Sky Castle”

 Acesta este un alt serial ce se află în topul preferințelor datorită poveștilor interesate și a acțiunii spectaculoase. Vei putea lua parte la povestea de viață a patru femei și a familiilor din care fac parte. Femeile se luptă din greu să își mențină statutul de aristocrate în societatea coreeană, iar de aici începe o acțiune ce este învăluită în mister, dramă, romantism, dar și comedie.

„Strong Girl Bong-Soon” 

Acesta este unul dintre serialele coreene, care îmbină o serie de elemente fantastice și scene explozive. Fetița Do Bong-Soon s-a născut cu puteri supranaturale, care sunt ereditare, dar doar pe linie maternă. Aceasta își dorește foarte mult să creeze un joc video în care ea să fie personajul principal.

Vizionare plăcută!

Distribuie articolul: