În acest noiembrie Netflix are de toate: crimă, drame, comedie, acțiune, istorie și investigație.

Descoperă în lista de mai jos noi titluri de care probabil că încă nu ai auzit, dar dacă ești unul dintre fanii cinematografiei vei avea de unde alege. 

„Eternii”

Data lansării sale a fost 5 noiembrie. Filmul „Eternii” spune povestea unui grup de făpturi interstelare nemuritoare care sunt trimise pe pământ pentru a proteja planeta și locuitorii săi. Pelicula e despre timp și spațiu. Merită să fie văzută.

„Trecere”

Data lansării este 10 noiembrie. Rebecca Hall a scris și regizat această adaptare a romanului lui Nella Larsen din 1929. Pelicula este despre doi prieteni din copilărie ce se întâlnesc din nou la o vârstă adultă. Filmul evocă o lume a contrastelor: prietenia și dorința, dragostea și ura.

„Procesiune”

Data lansării e 12 noiembrie. Este un documentar diferit de orice ai văzut până acum. Realizatorii peliculei, în frunte cu regizorul Robert Greene, au contactat șase bărbați care au abuzați de preoții și clericii catolici pe vremea când erau băieți. Este un proiect de colaborare în vindecare, deoarece fiecare dintre cei șase bărbați evocă amintiri traumatizante.

„Puterea Câinelui”

Data lansării e 17 noiembrie. Aspectul exterior al oamenilor rareori se potrivește cu ceea de ce sunt capabili în interior, spune filmul. Puterea câinelui zice povestea unei familii: o melodramă întunecată și ciudată.

„Regele Richard”

Data lansării e 19 noiembrie. Filmul e regizat de Reinaldo Marcus Green, este unul biografic centrat pe metodele „neconvenționale” ale lui Richard de a le ajuta pe două dintre fiicele sale să ajungă la vârful jocului. Este genul de peliculă despre sport, plăcut publicului, prietenos și de familie.

Encanto

Data lansării e 24 noiembrie. Encanto este povestea muzicală animată a Madrigalilor, o familie columbiană, în care toți au puteri magice și trăiesc într-un oraș fermecat. Fiecare membru are un talent unic, cu excepția lui Mirabel, care este destul de frustrată. Apoi, într-o zi, descoperă că magia familiei sale poate fi în pericol și trebuie să plece într-o călătorie pentru a salva atât magia, cât și casa.

„Oamenii”

Data lansării e 24 noiembrie. În film vei descoperi povestea unei familii. Într-o zi conversațiile din casă încep să trateze adevăruri despre ce este bine în această familie și ce este rău. Filmul este amuzant, dar totodată dur.

Care dintre aceste filme ți-a trezit interesul cel mai mult?

Distribuie articolul: