În acest an se preconizează mai multe premiere în domeniul cinematografic. Și dacă e începutul săptămânii, atunci vă motivăm să vă programați cel puțin un serial pentru weekend-ul ce urmează. 

Clarice

Continuarea filmului „The Silence of the Lambs” cu Rebecca Breeds în rolurile principale. Povestea agentului FBI, Clarice Starling, este stabilită în 1993. Agentul special va trebui să investigheze cazurile de ucigași în serie și violatori, precum și să-și rezolve copilăria dificilă, pe care nu o poate lăsa să plece.

Tribes of Europa

Serialul e despre o fantezie adolescentă din Germania, despre Europa anilor 2070, care după o catastrofă globală este locuită de triburi în război. Doi frați și o soră pot schimba soarta omenirii, ei sunt posesorii unui cub înzestrat cu o putere specială.

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

O nouă adaptare a ecranizării autobiografiei culte cu același nume de Christiana Felsherinov, despre viața adolescenților germani care suferă de dependență de droguri. Pentru prima dată, un film bazat pe carte, a fost regizat de Uli Edel în 1981 (apoi coloana sonoră a benzii a fost scrisă de David Bowie). Versiunea din 2021 a fost filmată de Philip Kadelbach.

The Crew

Un sitcom cu Kevin James. Proprietarul echipei de curse NASCAR îi predă fiicei sale controlul asupra companiei, dar mecanicul șef (Kevin James) nu va lucra deloc conform regulilor ei – ignoră sfaturile generației tinere, este hotărât să lucreze pe stil vechi și în orice mod posibil împiedică modernizarea.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel

O altă premieră pe Netflix este un proiect documentar al lui Joe Berlinger (autorul documentarului Ted Bundy Miniserie) despre tristul Los Angeles Cecil Hotel. Mai multe decesuri misterioase au fost legate de hotel, inclusiv dispariția și moartea unei studente canadiene, Eliza Lam.

Sursă: glamour.ru

Distribuie articolul: