De multe ori tindem să alegem parfumuri cu nume grele, care au istorie, ele ni se par a fi cele mai cotate. Astăzi, îți propunem să faci o excepție și să încerci un produs autohton.

1. Symphonie 1

Dinamica sonoră: mezzo piano(din italiană: Nu prea încet, mai tare decât pianul). Întreaga simfonie se deschide cu un buchet de note fructate și florale, evocând bucuria unei veri nesfârșite. Parfumul te va transporta în lumea soarelui, căldurii și emoțiilor strălucitoare de vară. Vei fi însoțită de acordurile suculente ale fructului pasiunii, completat de o notă de zmeură parfumată.  Notele captivante de cedru de la bază oferă compoziției un ton rafinat și pozitiv. Se poartă pe tot parcursul anului, când doriți să creați o stare de spirit a unei vacanțe de vară, a unei sărbători sau a unui weekend fără griji.

2. Adora Premiere

Mereu tânără, sclipitoare și delicată, compoziția ADORA Première începe cu preludiul răcoritor al notelor citrice a florilor de portocal sicilian, înrămat de frunzele verzi, împodobite delicat cu frezie și crini. „Inima” aromei romantice o formează un buchet splendid de trandafiri albi, o nuanță dulce-uleioasă de iasomie și răcoarea tulpinilor de bambus. O notă de vanilie învăluie aranjamentul floral cu un farmec unic, picant și cu o căldură gingașă, abia perceptibilă. Armonia bazei orientale, țesută din notele de santal și mosc alb, creează trena complexă, feminină a parfumului impecabil. Notele superioare: frezie, floarea portocalului sicilian, crin.

3. M I S T É R I A Flora

– o aroma florală, misterioasă și elegantă, delicată cum ar fi voalul fin de mătase. Notele de vârf au o aromă bogată de bergamotă și mimoză, iar acordurile blânde de trandafir, magnolie și verbenă, deschid inima parfumului. În notele finale predomină un parfum delicat de mosc și iedera cățărătoare.

4. Elixir Floral Parfum Iasomie Regală

Micul prinţ, văzând bobocul uriaş ce se împlinea sub ochii lui, simţea că trebuie să se ivească dinlăuntru o minune de făptură; însă floarea, dornică a fi cât mai frumoasă, nu mai isprăvea, la adăpostul încăperii sale verzi, cu pregătirile. Îşi alegea culorile cu grijă. Se îmbrăca pe îndelete, potrivindu-şi petalele una câte una. Nu voia să se înfăţişeze mototolită, ca macii. Nu voia să se arate decât în deplina strălucire a frumuseţii sale. Ei, bine, da! era foarte cochetă! Găteala ei cea tainică ţinuse astfel zile şi zile de-a rândul. Şi iată că într-o bună dimineaţă, chiar la răsăritul soarelui, se ivi şi dumneaei. Note de vârf: flori de portocal, iasomie. Note de mijloc: iasomie, gardenie. Note de bază: boabe tonka, lemn de santal.

5. Adora Entourage

Înflorește în unitatea dulce-acrișoară a mirosului de mandarină și bergamotă cu abia perceptibila amărăciune de grapefruit. Extrem de delicat survin notele catifelate de iasomie, cele de trandafir proaspăt de dimineață și de mărgăritărele.  Note superioare: bergamotă, mandarin, grapefruit.

Distribuie articolul: