În urmă cu exact trei ani, unul dintre cele mai populare proiecte a fost lansat pe Netflix. Este vorba despre „Educația sexuală” – un serial în urma căruia mii de adolescenți au învățat mai multe despre sex și au devenit mai puțin jenați atunci când este vorba despre intimitatea fizică.

Cu timpul au apărut multe filme despre acest subiect, de aceea în acest material vei vedea top 4 filme cu scene intime. 

„Sex/Life”

Serialul este despre o mamă căsătorită cu doi copii, care suferă de o lipsă de atenție din partea soțului ei și își amintește despre viața ei din tinerețe. Cel mai interesant lucru se întâmplă atunci când soțul îi citește din greșeală jurnalul și înnebunește de gelozie. Acum ea trebuie să facă o alegere: pasiune sau familie?

„Sexify”

Serialul este despre o studentă care încearcă să creeze o aplicație de îmbunătățire a somnului pentru a câștiga o competiție. Cu toate acestea, profesorul ei îi spune că „nu este foarte sexy”. Prin urmare, personajul principal schimbă conceptul și decide să-și dedice munca pentru a se schimba. Împreună cu prietenii ei, află multe lucruri despre care nici nu știa înainte.

„Freud”

Protagonistul serialului de polițiști, Sigmund Freud, lucrează la metoda sa revoluționară în psihoterapie. Relația personajului principal cu iubita sa depășește toate experimentele și se transformă în una plină de pasiune și nebunie. Odată cu apropierea lor și al muncii sale științifice, în oraș au loc crime teribile, pe care Freud le studiază.

„Locust”

Acesta este un film împărțit în patru episoade. Și doar în trailer au fost numărate 11 scene erotice. Este o poveste despre o dragoste adevărată a unei fete din capitală și a unui tip simplu de la sat. Din diferite motive ei din păcate nu pot fi împreună.

Vizionare plăcută!

Distribuie articolul: