Gata pentru o lună plină de poveste? Noiembrie aduce o mulțime de surprize, vești bune și momente frumoase, promițând fericire pentru mulți. Există, însă, câteva zodii norocoase care vor experimenta toate acestea și multe altele.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre penultima lună a anului 2023, aceste semne zodiacale se vor bucura de una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. Curioasă dacă te numeri printre ele? Află mai multe în continuare.

Berbec Ești deschisă pentru o nouă relație?

Dragă Berbec, te afli într-o perioadă cu adevărat minunată a vieții tale (și nu vorbim doar despre sfera sentimentală, ci și despre toate celelalte aspecte). Dacă deja ai o relație, pregătește-te pentru scântei care vor zbura pe măsură ce te conectezi profund cu partenerul tău. Măștile vor cădea, veți discuta deschis și sincer, arătând cine sunteți cu adevărat, totul în timp ce faceți planuri pentru viitor.

Dacă ești singură, farmecul tău magnetic și personalitatea îndrăzneață vor atrage potențiali parteneri mai ceva ca moliile la flacără. Îmbrățișează pasiunea înflăcărată care este în aer și permite-i inimii tale să te conducă deoarece te va ajuta să ajungi acolo unde trebuie.

Mantra ta: Sunt deschisă vulnerabilității. Îmbrățișez partea mai blândă a mea, permițând iubirii să îmi vadă adevărata față de sub masca de om puternic. Dragostea reală prosperă atunci când ambii parteneri pot fi autentici și deschiși unul cu celălalt

Compatibilitate: Săgetător, Gemeni, Balanță, Scorpion

Taur– Universul îți trimite o iubire statornică și puternică

Ești cunoscută pentru angajamentul tău, pentru iubirea pe care o oferi și, cel mai important, pentru sensibilitatea inimii tale. În luna noiembrie, statornicia ta va da roade și îți va oferi cele mai frumoase surprize. Dacă ești într-o relație lungă, partenerul de cuplu te surprinde cu un cadou minunat și îți propune să faceți pasul cel mare.

Dacă ești singură, în această perioadă Cosmosul lucrează în favoarea ta și se pregătește să îți trimită în cale sufletul pereche. Urmează schimbări neașteptate de care te vei bucura cu toată inima. Următorul capitol al vieții tale va fi unul cu adevărat special (cum nu ai mai trăit până acum).

Mantra ta: Merit dragoste în viața mea. Radiez încredere și fericire și atrag suflete frumoase în prezentul meu, oameni care mă apreciază și mă prețuiesc pentru ceea ce sunt.

Compatibilitate: Rac, Fecioară, Balanță, Pești

Rac – Apar legăturile tandre și emoționale

Profunzimea ta emoțională și natura hrănitoare vor crea conexiuni frumoase cu oamenii din jurul tău întreaga lună. Intuiția te va ghida către relații semnificative, puternice, sincere și mature, iar compasiunea din sufletul tău va întări legăturile deja existente.

Dacă ești deja într-o relație, trebuie să te aștepți la o evoluție spirituală incredibilă alături de partenerul de cuplu. În cazul în care ești singură, următoarea perioadă îți va aduce numai și numai surprize. Este posibil să întâlnești iubirea vieții tale care îți va arăta ce înseamnă să iubești și să fii iubită cu adevărat.

Mantra ta: Îmi îmbrățișez emoțiile și îmi permit să îmi exprim sentimentele în mod deschis, fără rezerve, fără perdea. Nu îmi mai este teamă să îmi arăt vulnerabilitatea pentru că știu că asta mă face unică.

Compatibilitate: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion

Distribuie articolul: