Actrița Kristen Stewart, în vârstă de 31 de ani, a făcut o mărturisire neașteptată: vedeta a spus că există doar trei filme cu adevărat bune, unde ea are rolul principal. 

„Am făcut 45 sau 50 de filme. Și probabil doar trei dintre ele sunt foarte bune”, a spus Stewart. 

Actrița a adăugat că dintre toate lucrările ei, cel mai mult îi plac filmele regizorului francez Olivier Assayas – „Personal Shopper” și „Sils Maria”. De asemenea, vedeta a mai spus că se așteaptă ca spectatorii să-i aprecieze munca din noul film „Spencer”.

Deci, acestea și sunt top 3 filme pe care să le vizionezi cu  Kristen Stewart în rol principal: 

„Personal Shopper”

„Sils Maria”

„Spencer”

Stewart consideră că majoritatea filmelor sale nu au succes. Cu toate acestea, actrița nu crede că a jucat într-un film în zadar, pentru că din toate a obținut experiență. Totuși câteva regrete vedeta are.

„Regret că am fost de acord să mă filmez în mai multe filme, dar nu din cauza rezultatului, ci pentru că nu a fost deloc distractiv. Cel mai rău este atunci când în timpul filmărilor realizezi că filmul va fi rău, dar tu oricum continui să lucrezi. Este ca și cum ai avea o relație cu cineva, dar știi că nu veți reuși să ajungeți un cuplu serios”, a mai spus actrița. 

Vă amintim, că Kristen Stewart a jucat rolul principal în filmul lui Pablo Larrain „Spencer”. Premiera filmului a avut deja loc la Festivalul de Film de la Veneția. Scenariul povestește despre evenimentele din 1991, când în ajunul Crăciunului Diana și-a dat seama că căsătoria lor cu Charles nu mai poate fi salvată. În acele zile, ea a decis să divorțeze. Premiera filmului a fost programată pentru 5 noiembrie 2021, însă, din cauza unor schimbări, acesta a fost amânat pe termen nelimitat.

Citește și: Kristen Stewart o joacă pe Prințesa Diana în filmul „Spencer”. Actrița a dezvăluit detalii despre rol

Sursa: peopletalk.ru