Tocăniță de vită cu sfeclă, înăbușită în vin roșu

-
Cristina Popov
- 1 min read

Articole recomandate
- prev
- next
Un burger suculent sau un steak de vită mereu fac din ochi. Cum să le apreciezi corect calitatea (Video)
-
Nadia Darie
- 2 min read

Locul evenimentelor faine s-a transformat în locul bucatelor deosebite. Barbar și Wine Gogh și-au unit eforturile și au conceput un meniu nou, cu bucate deosebite din carne de vită...
Paste cu carne și sos de roșii! Atât de simplu și savuros
-
Eugenia Ion
- 1 min read

Un preparat savuros şi uşor de pregătit. Ai nevoie de câteva ingrediente simple pentru o cina delicioasă în familie, care va fi pe placul tuturor.
De ce ingrediente ai nevoie pen...
Punguțe umplute cu chiftele și mozzarella – un deliciu pentru gurmanzi (Video)
-
Nadia Darie
- 1 min read

Ingrediente:
500 gr. – carne tocată de vită de la ROGOB
½ cană – firimituri de pâine
1 ou
1 ceapă tăiată mărunt
2 căței de usturoi
1 lingură – pătrunjel proaspăt tocat
1 l...