Aniversarea în Pijamale a adus și de data aceasta un îndemn la fapte bune. Cu ocazia aniversării a 8 ani de activitate, siteul numărul 1 pentru femei, Ea.md, a organizat tradiţionala Petrecere în pijamale. Invitatele au foat îndemnate să facă un „Dar de noapte bună” celor 10 mame asistate în Centrul Maternal „În braţele mamei” şi 6 fete orfane din Apartamentul social „Spre Independenţă”. Pentru susţinerea aceloraşi proiecte, au fost donaţi şi banii colectaţi în urma tombolei de caritate de la eveniment.

În rezultat, 4960 de lei, pijamale, lenjerie de pat şi seturi de produse igienice au ajuns la beneficiarele celor două Centre.

Anna Ceban, responsabil PR Fundraising Diaconia: „Chiar a doua zi după eveniment, a venit pe lume micuţa Andreea, unul dintre cei 10 copilaşi din Centru, iar la reîntoarcere din maternitate, i-am decorat pătuţul cu borduri donate la eveniment. Ea a fost prima care a simţit la propriu căldura din inimile donatoarelor.

Obiectele de uz personal au fost întotdeauna o mare nevoie pentru beneficiarele de care avem grijă în aceste proiecte, mai ales pentru că este vorba de 2 „familii” cu mulţi membri (Centrul Maternal şi Apartamentul social). Graţie donaţiilor zilnice reuşim să asigurăm cu haine beneficiarele, dar anumite produse perecum cele de igienă sau alimentare sunt achiziţionate. Astfel, colecta realizată la eveniment va fi de mare ajutor. Mulţumim echipei Ea.md pentru acest gest frumos”.

În Centrul Maternal „În braţele mamei”, de 7 ani, cuplurile mamă –copil cu risc de abandon sau avort primesc asistenţă complexă. Actualmente, în proiect se află 10 beneficiare. În Apartamentul social, anual, 6 fete orfane sunt învăţate abilităţile pentru un trai independent şi deprind o meserie. Ambele proiecte sunt dezvoltate în Chişinău de către Misiunea Socială „Diaconia”.

Echipa EA.md le mulțumește foarte mult tuturor donatorilor direcți și fiecărei femei care, prin participarea sa la tombola sau Donația adusă l eveniment, a reușit să aducă un zâmbet pe fața beneficiarilor de la cele doua centre Diaconia.

Partenerii evenimentului: Backstage Music HallCasa Rinaldi in MoldovaShiro Massage Home & OfficeUnofficial: Daria roomEquilibra MoldovaIvatherm Republica MoldovaPapioane Chico StyleFit MamiAntos cosmetică naturală7 Spice -Brutărie şi PatiserieMilliTex – Lenjerie de pat și produse textile pentru casăPernaMea – perne pentru gravide si lenjerie de patBacio di BolleArt Group AvantiEstel MoldovaHerbal TherapyAvonMamaPapa Forum.