Canalul rusesc de televiziune TNT a anunțat încheierea reality show-ului DOM-2 acum o oră. După 16 ani de emisie, sute de participanți, acesta își închide ușile.

Ultimul episod al reality show-ului „Dom-2” va fi difuzat pe 30 decembrie, a declarat pentru RBC serviciul de presă al canalului TNT.

„Cu regret și nostalgie ne luăm rămas bun de la Dom-2. Ultimul episod de două ore al emisiunii va fi difuzat înainte de Anul Nou pe 30 decembrie la ora 22:00. Suntem extrem de recunoscători tuturor participanților care au învățat țara să iubească pe propriile greșeli”, a declarat CEO-ul TNT, Roman Petrenko. Potrivit acestuia, în locul show-ului va fi difuzată o emisiune de comedie.

„Cel mai longeviv reality-show despre cum să construiești dragostea, se încheie”, este emsajul publicat pe pagina oficială de Instagram, TNT.

La rândul ei, una dintre prezentatoare, Olga Buzova, a publicat un mesaj pe rețelele sociale: „Emisiunea „Dom-2” nu va mai fi la ora 23:00. Pur și simplu nu va mai fi pe TNT. Mi-e foarte greu să accept acest lucru, dar este așa. Dom-2 a schimbat televiziunea rusă. Și odată cu plecarea lui, televizorul nu va mai fi același. Dom-2 a devenit un reality show cult. Dom-2, te iubesc ❤️ Îmi este greu să vorbesc și să scriu … așa că deocamdată Adio Legendă! Pentru totdeauna Olya ta”.

Și Ksenia Borodina a publicat un mesaj de rămas bun: „Este întotdeauna trist să te desparți! Dar nu ne luăm la revedere – aceasta nu este metoda noastră! Ne luăm întotdeauna doar la revedere, ne vedem în curând! Și… suntem fericiți!!”

Citește și: Tocăniță din carne de vită cu bame în sos de roșii. Te lingi pe degete de bun ce e (Video)