Au respectat întru totul dresscode-ul petrecerii noastre, dar unele invitate au vrut totuși să iasă în evudență în mod deosebit. Invitatele Maicom Pijama Party au luat cu asalt magazinele de lenjerie, dar și-au pus și mintea la bătaie și și creat ținute splendide, demne de toată admirația.

Prima categorie sunt clar fetele care au ales noua colecție de la Maicom și nu au dat greș: stofe naturale, design modern și croieli stilate – tot ce le trebuie femeilor ca sa se simtă și bine, și comod. Le-am admirat atât asortate cu ciupici de casă, cât și pe tocuri fine sau cu accesorii de dormit pe cap.

În categoria următoare le clasăm sigur pe cele care au ales comoditatea călduță și pijamalele în care sigur se regăsesc și zi de zi acasă. Nu au pierdut însă din fler, au fost cochete și au reușit să se remarce prin personalitate și participare – despre asta e Petrecerea în Pijamale, nu?!

Cele care n-au putut ieși din casă fără un accesoriu deosebit sau o ținută mai extravagantă s-au remarcat și la ediția acesta – a opta la număr. Stofe rafinate, modele cu dantela, accesorii deosebite și tocuri înalte… că, așa e Frumusețea, la înălțime de model!

Acum că le-ați admirat, care vă pare mai potrivită?

Petrecerea Maicom Pijama Party a avut loc grație partenerului general magazinele Maicom, a căror creații deosebit de comode au avut ocazia să le poarte la petrecere echipa de organizatori în frunte cu moderatorul Valeriu Rașcu, gazda petrecerii – Cooper Karaoke Bar & Kitchen, și partenerii: RIGHT LASER DIODAFit MamiiTicketIce Roll MoldovaStella Rosa wineSalon de Frumusete „Bianca”7 Spice -Brutărie şi PatiserieSaforelleAndrian Rusu PhotographerAvonIvatherm Republica MoldovaEquilibra Moldova.