Sâmbătă, pe 4 august, ducesa Meghan Markle a împlinit 37 de ani, eveniment pe care l-a sărbătorit la nunta celui mai bun prieten al Prințului Harry, Charlie van Straubenzee, cu aleasa lui, Daisy Jenks.

Potrivit okmagazine.ro, petrecerea a avut loc în Surrey, iar Ducii de Sussex au fost surprinși intrând de mână în biserica St Mary the Virgin din localitatea Frensham.

Van Straubenzee, 30 de ani, a fost unul dintre cavalerii de onoare ai Prințului Harry la nunta acestuia de pe 19 mai, în urmă cu trei luni.

Alegerea vestimentară a lui Meghan a fost cel puțin bizară, ducesa purtând o rochie navy, deși în fotografii pare neagră de-a binelea, a cărei fustă în pliuri este împărțită în bucăți de mai multe culori.

Ținuta are un preț de 400 de lire sterline și aparține casei Club Monaco, ducesa asortând la rochie o pălărie fascinator și o pereche de pantofi decupați de la Aquazzura.

Rochia lui Meghan a iscat sentimente amestecate printre comentatorii regali, unii considerând-o sobră și bătrânească, alții admirând-o pe Meghan că are curaj să îmbrace și altceva decât ar purta o nevastă de la Palatul Buckingham.