După ce s-a despărțit oficial de omul de afaceri Andrey Kondrakhin, cărua i-a dăruit și doi copii, vedeta TV Tina Kandelaki este în continuare singură. Despre motivul pentru care nu a găsit, încă, un bărbat care să o fascineze, Tina a vorbit dscret într-un mesaj distribuit prietenilor săi virtuali.

Observația Tinei Kandelaki, cu privire la bărbații lipsiți de determinare, a făcut multă vâlvă pe contul de Instagram al vedetei, acolo unde aceasta a scris:

„Mi-am amintit cu prietena mea despre ce trebuie să faci dacă un bărbat promite ceva, apoi face un chip, de parcă n-ar fi promis nimic. De exemplu: să mergem undeva, să facem ceva, apoi, să facă o față ca a peștelui Guppy. Acest pește ține minte un lucru atâta timp cât îl vede, după care se întoarce și uită.

Prietena mea zice că bărbatul trebuie constrâns și dacă a promis ceva, trebuie să se țină de cuvânt.

În primul rând, într-o relație, bărbații sunt stăpânii cuvintelor lor: își dau cuvântul și apoi îl iau. În al doilea rând, nimeni nu trebuie impus să facă ceva, dacă nu vrea. Poate că acel cineva este prea slab?

Să nu credeți, asta e poziția mea. Dacă un bărbat nu merge unde a promis, să stea acolo unde stă. Voi mergeți mai departe. „Mai departe” sunt cuvintele-cheie.

Nu luați un exemplu special de la mine. Doar meditați dacă merită să pierdeți timpul cu oamenii indeciși. Nu vreau să bag pe gât opinia mea, am un caracter așa și-așa, însă întotdeauna m-a tăiat capul să merg mai departe, să nu mă opresc la o singură stație”, a scris Kandekali, într-un mesaj virtual.

Și dacă unele fane i-au susținut poziția, altele s-au arătat împotriva ei, ca și cum, dacă ar crede toate femeile astfel, ar dispărea noțiunea de „familie”.

Foto: bhl.com.ua

Distribuie articolul: