Recent s-a aflat că Timati va deveni noul erou al celui de-al 8-lea sezon al show-ului „Holostyak”. Rapperul, care de curând s-a despărțit de Anastasia Reshetova pare să fie în căutarea unei noi iubite, mai multe detalii află în cele ce urmează.

Internauții au primit cu mult interes această noutate și abia așteaptă începerea show-ului care urmează să aibă loc la primăvară. La moment se derulează procesul de selecție a concurentelor care vor lupta pentru inima celebrului rapper.

Zvonurile că Timati va deveni noul „burlac” în show-ul „Holostyak” circulă de câteva săptămâni. La început a fost destul de dificil de crezut în veridicitatea acestora astfel încât rapperul de 37 de ani tocmai s-a despărțit de Anastasia Reshetova. Cei doi au fost împreună timp de șase ani. Toamna trecută s-a născut fiul lor Ratmir. Timati are, de asemenea, o fiică, Alisa, în vârstă de șase ani, din relația anterioară cu modelul Alena Shishkova.

Adesea acest show este considerat unul regizat, încă niciun cuplu format cu ajutorul acestuia nu a rezistat în timp. Amintim că petru „Holostyak” s-au mai filmat și alte vedete din shobizz-ul rusesc cum ar fi Timur Batrutdinov, Alexei Vorobyov și Egor Creed.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: