Alisa, fiica renumitului repper rus Timati, a devenit geloasă pe noua iubită al tatălui său, Katya Safarova. Micuța a cerut explicații de la Timur și un inel asemănător cu cel al modelului.

Acum câteva zile, Timati a publicat un video care i-a fost trimis de fiica ei Alisa și a scris: „Dimineața a început cu întrebări complicate pe Whatsup”.

În video putem vedea că Alisa, pe un ton indignat și foarte serios, îi cere socoteală tatălui său și îl întreabă de ce anume Katya a primit inelul, dar nu ea?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 13 (@timatiofficial)

Se pare că gelozia s-a instalat în inima micuței și aceasta nu dorește să-l „împartă” pe Timur cu cea care a câștigat emisiunea „Holostyak”. Inelul solicitat nu s-a lăsat mult așteptat, fiindcă doar după trei zile de la videoul trimis de Alisa, dorința acesteia a fost îndeplinită!

Prima întrebare adresată de Alisa tatălui său, atunci când s-au revăzut în realitate, a fost: „Și ce se aude cu inelul meu?”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 13 (@timatiofficial)

Inelul dăruit de Timur este de la Jacob&Co, este confecționat din aur galben și alb, și are încrustată o piatră prețioasă excepțională de 42,59 carate, un smarald galben superb!

Curios este faptul că inelele Alisei și cel al modelului Katya Safarova sunt asemănătoare, fiind de la aceeași firmă și de același model doar că al micuței este de smarald glaben, iar al iubitei lui Timati este diamant.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 13 (@timatiofficial)

Alisa s-a bucurat foarte mult de cadoul făcut de Timati și l-a îmbrăcat îndată pe deget.

Citește și: Prima apariție la un eveniment monden a lui Timati cu iubita sa, Katya Safarova, și un sărut pentru Reshetova la gala MUZ-TV (Video)

Distribuie articolul: