Ieri, la Moscova a avut loc gala MUZ-TV la care au participat cele mai cotate vedete a momentului. Evident că nu a lipsit și starul rappului rusesc, Timati, care a venit însoțit la eveniment de câștigătoarea show-ului TV„Holostyak”, Katya Safarova.

Canalul MUZ-TV a publicat un videoclip al cuplului în care cei doi pozează pe covorul roșu și au numit-o pe Katerina, iubita lui Timur, dar fanii încă se îndoiesc că relația lor ar fi una reală și cred că este creată doar pentru popularitate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Телеканал МУЗ-ТВ (@muztv)

Cântărețul este tăcut și nu vorbește aproape deloc despre relația sa cu Safarova, însă tânăra a declarat pentru jurnaliști că a făcut deja cunoștință cu părinții lui Timati.

„Cuplul” a ajuns la eveniment într-o mașină luxoasă Rolls-Royce. Ambii au optat pentru ținute total negre. Rapperul a ales o jachetă de piele, cămașă și pantaloni, iar Katya și-a evidențiat formele cu o rochie multată și foarte decoltată.

În timpul transmisiei live a evenimentului, Timati a decis să-i transmită un mesaj fostei sale partenere, Anastasiei Reshetova: „Nastya, dacă ne urmărești, un mare salut pentru tine”, a spus Timur și i-a transmis un sărut – au scris cei del la peopletalk.ru.

Foto: Instagram/ Muz TV