Weekendul trecut a avut loc finala emisiunii „Holostyak”, al cărei protagonist a fost Timati, în vârstă de 37 de ani. La sfârșitul proiectului, rapperul a avut de ales între două concurente superbe: Alisa Grabovaya, în vârstă de 22 de ani, și Katerina Safarova. Drept urmare, Katerina a devenit câștigătoarea celui de-al optulea sezon: ea a primit un inel din aur alb cu diamante, în valoare de 300 de mii de dolari pe acoperișul unui zgârie nori din Dubai. 

După ce a fost difuzată ultimul episod al sezonului, Katerina Safarova a reușit să-și împărtășească emoțiile, de la participarea în show, pe pagina sa de Instagram. Tânăra a publicat o fotografie în rochie de mireasă alături de Timati și a povestit cum proiectul și întâlnirea cu rapperul i-au schimbat viața.

Katerina a povestit că vara trecută i-a spus surorii sale că vrea niște schimbări, aventuri interesante, cunoștințe noi și emoții mai puternice. A trecut o săptămână, iar sora ei a trimis CV-ul Katerinei la emisiune. Pe atunci, Safarova știa foarte puține despre rapper.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Katerina Safarova (@kat_safarova)

„După ce sora mea Zhenya mi-a spus ce a făcut, m-am gândit „De ce nu?”. Mereu învăț de la alții și am fost sigură că întâlnirea cu Timur va fi cel puțin o experiență interesantă pentru mine. Și unde ne-am mai putea întâlni decât doar în proiect? Trăim în diferite țări. Când l-am văzut pentru prima dată pe Timur, nici nu mi-am putut imagina că totul va decurge atât de bine între noi.”

„Îți sunt recunoscătoare pentru toate emoțiile, pentru această experiență pe care am trăit-o alături de tine, pentru faptul că mi-ai încredințat cele mai intime secrete, te-ai deschis și m-ai făcut fericită ca femeie! Ești extraordinar, special, carismatic și, în ciuda brutalității și severității tale, ești nebunește de senzual. Mulțumesc proiectului „Holostyak” pentru faptul că ai apărut în viața mea”, i-a mulțumit Safarova lui Timati după finala reality-show-ului.

Katerina încă nu a specificat dacă relația cu rapperul a continuat și în afara proiectului, însă inelul pe care i l-a oferit Timati este pe mâna ei.

Apropo, Katerina Safarova, ca și cealaltă finalistă Alisa, s-au alăturat proiectului puțin mai târziu decât restul participantelor. A fost o surpriză din partea organizatorilor.

Timati a fost atras din start de Katerina și a invitat-o la întâlniri foarte speciale. Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de finală, artistul a trimis-o, pe neașteptate, acasă. Curând, rapperul s-a răzgândit și a întors-o pe Safarova în proiect.

Mult timp, favorita sezonului nu a fost Katya, dar modelul și bloggerița Maria Weber. Mulți spectatori au remarcat asemănarea ei cu fosta iubită a lui Timati, Anastasia Reshetova, iar unele participante, după plecare, au recunoscut că o consideră pe Masha cea mai potrivită pentru burlac.

Cu toate acestea, cu puțin timp înainte de finală, Timati a luat o decizie neașteptată: și-a luat rămas bun de la Weber. Până în ultimul moment, mulți spectatori au crezut că Masha se va întoarce în competiție, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Iată câteva curiozități despre Katerina Safarova:

– Katerina Safarova s-a născut la Moscova, dar a trăit cea mai mare parte a vieții sale în Spania. Aceasta a emigrat în Barcelona încă din copilărie împreună cu părinții ei.

– Katerina vorbește fluent spaniola și încă este studentă.

În timpul ei liber, Katerina lucrează în calitate de model.

Safarova iubește sportul. Aceasta joacă tenis, box și face fitness.  Katerina și-a dezvoltat propriile cursuri de fitness online.

– Are un metru 67 și cântărește 50 de kilograme.

– Katerina nu ascunde că sânii ei frumoși sunt rezultatul implantelor.

– Există zvonuri în presă precum că în 2019 Katerina a avut o relație cu fotbalistul brazilian și unul dintre cei mai buni jucători din lume, Neymar. S-a zvonit că tânără zbura adesea acasă la fotbalist, în Paris și, de asemenea, mergea periodic la meciurile lui. Cu toate acestea, nu a fost nicio confirmare oficială a relației dintre cei doi. Katya susține că ea și Neymar sunt doar buni prieteni.

– Înainte de acest proiect, Safarova a mai participat la reality-show-ul: „The Island of Temptations”, care a fost difuzat în ianuarie 2020.

– Katerina Safarova iubește să călătorească. Aceasta vizitează adesea New York-ul, Roma și Parisul, iar unul dintre orașele ei preferate din Europa este Amsterdam.

– După participarea Katerinei la proiectul „Holostyak”, popularitatea ei pe rețelele de sociale a crescut semnificativ. În acest moment are 1,5 milioane de urmăritori.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Katerina Safarova