Dacă v-a fost dor de muzica The Motans atunci bucurați-vă! Trupa de la noi a lansat o melodie perfectă pentru sezonul estival în colaborare cu faimosul DJ român PAX. Aceasta este prima colaborare dintre cei doi artiști și cu siguranță va răsuna în boxele tuturor în această vară.

Denis Roabeș ne surprinde cu o melodie diferită de cele cu care ne-a obișnuit până acum și lansează „Vara în care m-ai găsit”. Este piesa perfectă de ascultat în mașină cu geamurile deschise sau la petrecerile în aer liber. Interpretul basarabean s-a alăturat DJ-ului PAX (Paradise Auxiary), cunoscut pentru colaborările cu artiștii din România, precum Minelli sau Roxen, dar și datorită remixurilor pentru piesele Alinei Eremia și The Motans.

„Aici și acum e tot ce contează. Vara în care m-ai găsit durează atât cât vreau eu, e eternă. Enjoy!”, scrie The Motans pe pagina oficială de Facebook.

De versurile piesei și de partea muzicală s-au ocupat Denis Roabeș și Viky Red, iar videoclipul a fost filmat de Ionuț Trandafir.

Citește și: Denis Roabes: „Îmi place să pot umbla prin casă gol”. Cum arată noul apartament al solistului The Motans (Video)