Veste bună pentru fanii The Motans. Denis Roabeș lansează un nou single, piesă despre fericire care nu este altceva decât un truc al destinului. „Bine indispus” este despre o luptă interioară cu propriii demoni, luptă pe care mulți au dus-o și încă o mai duc.

The Motans, artist Global Records, lansează videoclipul noului său single „Bine indispus”, o piesă care vorbește despre o stare „tristo-veselă”, după cum spun versurile piesei, despre fericire ca un truc al destinului. Încă de la începutul clipului, în cadru apare tabloul cu Denis, inspirat de pictorul suprarealist René Magritte, care a devenit simbolul piesei „Înainte să ne fi născut.”

Videoclipul îl prezintă pe artist aflat într-o luptă interioară cu propriii demoni. Prima strofă oferă contextul sub care se desfășoară povestea lui Denis:

„Azi sunt Bine indispus

Deranjez, dar nu mă scuz

Îs tristo-vesel nu știu cum

Și dau iar adevărul cu parfum.”

Videoclipul, dominat de imagini cu străzi întunecate, lumini difuze turcoaz, ceață și ploaie, unde eroul principal este vizibil turmentat și ajunge să aibă conflicte cu o gașcă de motocicliști și cu angajații unui bar, după ce bea pahar după pahar, ca într-un film tragi-comic.

„„Sunt prea „Bine indispus” ca să mai fac orice comentariu. Las muzica să vorbească pentru mine”, spune artistul.

 

Distribuie articolul: