Cui nu-i place pizza?! E probabil mâncarea preferată a celor mai mulți oameni. Originară din Italia, este consumată în orice parte de lume și, pe unde a ajuns, a asimilat cultura gastronomică locală. Tu cum mănânci pizza?

De exemplu, japonezii adaugă Miso pe ea, indienii pun pui tandoori, iar Suya, un fel de kebab, este de mare succes în Africa. Pizza este un preparat versatil, iar toppingul pe care-l alegi poate spune multe despre tine.

Ananas

Acest ingredient este cel mai controversat dintre toate. E posibil să fi judecat destul de apru din cauza alegerii tale culinare. Ce spune ananasul pe pizza despre tine? Că-ți place să încerci lucruri noi măcar o dată în viață și că nu-ți pasă de alții. Ești un visător, în general, căruia îi plac provocările, adoră să încerce lucruri noi. Iei viața așa cum e ea și faci tot ce poți ca să te adaptezi și să trăiești din plin.

Legume

Ești un om echilibrat. Ai grijă de sănătatea ta și îți pasă de sfaturile medicilor sau a specialiștilor de tot felul. E posibil să fii genul de persoană care-și numără caloriile din farfurie, motiv pentru care preferi legumele în detrimentul altor toppinguri nesănătoase și care te pot îngrășa. Ești sensibil, îți pasă de tine și de cei din jurul tău, nu faci nimic la nimereală și mulți contează pe tine să-I ghidezi în diverse situații.

Brânză

Îți place ca toppingul de brânză să se topească la tine în gură? Ești o persoană care adoră să-și trăiască viața din plin, să se simtă bine. Trăiești în prezent și preferi minimalismul, lucrurile simple – și bune – în viață. Mulți te judecă greșit, pentru că te consideră destul de superficial, dar e doar o aparență.


Pepperoni

Ești e persoană populară și te bucuri de priza pe care o ai la cei de lângă tine. Te distrezi de minune de obicei sau cel puțin încerci să faci asta de fiecare dată când e posibil. Nu-ți place să întorci situația pe toate părțile, ci ești mai dintr-o bucată, decizi din prima ce și cum și nu te răzgândești apoi.

Carne

Sunt atâtea alegeri de făcut și ți-e greu să iei o decizie. Le preferi pe toate, cel mai probabil. Ești dezinvolt și plin de viață, nu-ți pasă ce spun alții despre tine. Îți place să riști, ca să câștigi tot felul de lucruri. Ești o persoană aventuroasă, adori să călătorești, să cunoști oameni noi și să ai alte și alte experiențe.

Distribuie articolul: