Probabil, fiecare dintre noi din copilărie a auzit despre cât de util este să mâncăm terci dimineața. Terciul, care va fi discutat în materialul nostru de astăzi, combină o serie de proprietăți utile și oferă o senzație de sațietate pentru o lungă perioadă de timp.

Ingrediente

  • 200 g de orez
  • un pahar cu lapte de cocos
  • un pahar cu apă
  • fructe de pădure îngheÈ›ate – 100 g
  • o linguriță cu miere
  • o linguriță cu amidon

Mod de preparare

Se toarnă laptele de cocos și apa într-un recipient adânc, se pune la foc mediu și se fierbe, amestecând ocazional. Apoi adăugați orez și gătiți până se înmoaie, aproximativ 15-20 de minute. Pune fructele de pădure într-o cratiță, adaugă apă (100 ml), adaugă amidon și gătește până la fierbere. Când sosul este gros, adăugați miere și scoateți-l de pe foc. Serviți terciul cu sos de fructe de pădure și, dacă doriți, ornați-l cu migdale rase.

Sursă: marieclaire.ru