Dacă unii părinți cunosc din start ce nume va purta copilul lor, acesta moștenindu-și numele de la rude și prieteni, atunci alții petrec ore, zile în șir în căutarea prenumelui ideal. Mămica eroină, Marina Cârnaț a dezvăluit cum ea, împreună cu soțul său, Teodor Cârnaț, au făcut această alegere de șapte ori.

Nu este deloc ușor să iei o decizie în privința numelui unui nou-născut. De cele mai multe ori părinții se întreabă dacă fiul sau fiica lor își va îndrăgi numele atunci când va crește mare sau dacă acest prenume se potrivește cu numele de familie sau cu caracterul lor. Cert este că nu este o alegere ușoară. Iată cum au ales numele celor șapte copii Marina și Teodor Cârnaț, dar și ce semnificație au acestea.

Citește și: Cum a slăbit după ultima sarcină, Marina Cârnaț, mămica a șapte copii (Foto)

„Cum am ales numele copiilor? Probabil majoritatea care cunosc numele tuturor membrilor familiei noastre au sesizat că acestea, toate încep cu litera T și M. De ce? Pentru că am vrut să fie un joc de familie și mă bucur că soțul m-a susținut. 😍 Apoi, cu fiecare sarcină, scriam o listă de nume de fete și băieți care ne plăceau și căutam semnificația acestora.

Descoperă și: Însărcinată circa 280 de săptămâni în 12 ani. Marina Cârnaț, mămica a șapte copii, a dezvăluit emoțiile trăite de fiecare dată (Foto)

Teodor – numele soțului – înseamnă „dar de la Dumnezeu”

Marina – numele meu – înseamnă „care ține de mare”

Teo – primul născut – înseamnă „dar de la Dumnezeu”

Manuella – prima fiică – înseamnă „Dumnezeu e cu noi”

Mateo – al doilea fiu – înseamnă „dar de la Dumnezeu”

Tea – a doua fiică – înseamnă „dar de la Dumnezeu”

Tadeo – al treilea fiu – înseamnă „slavă lui Dumnezeu”

Malvina – a treia fiică – înseamnă „gingășie”

Tamia – a patra fiică – înseamnă „cea victorioasă”.

Dar voi ce nume ați ales copiilor? Ați ținut cont de semnificație?”

Vezi și: 20 cele mai populare nume de fetițe și băieței, alese de modoveni în 2019