Marina este soția avocatului Teodor Cârnaț, cei doi fiind părinți binecuvântați cu șapte copii minunați. Într-o postare recentă pe rețelele sociale, femeia a dezvăluit ce emoții au copleșit-o de fiecare dată când afla că este însărcinată. 

Copiii sunt florile vieții, iar cuplul cuplul Marina și Teodor Cârnaț au „un buchet” superb. Cei doi au fost binecuvântați cu șapte copii minunați: Teo, Mateo, Manuella, Tea, Tadeo, Malvina și Tamia. Nu putem să nu remarcăm că numele copiilor păstrează inițialele părinților.

Femeia a dezvăluit recent, într-o postare pe rețelele sociale, care au fost emoțiile pe care le-a trăit de fiecare dată când a aflat că este însărcinată.

„Ziua când am aflat ca sunt însărcinată…⁣⁣

Intru în baie, inima mea bate rapid, mâna îmi tremură.⁣⁣ Aștept…⁣⁣ Acele 1-3 minute îmi par eterne și în acest scurt timp recreez situații în mintea mea despre cum ar fi viața dacă…⁣ ⁣⁣E pozitiv!⁣⁣ ⁣

Și în acea secundă viața mea se schimbă. Da! De 7 ori s-a schimbat… Nu exagerez: emoții mai pozitive și magnifice eu nu am trăit, decât în momentul când aflu că sunt însărcinată!”, dezvăluie femeia pe Instagram, apoi continuă: „Îmi aduc aminte foarte bine fiecare zi când am aflat că sunt însărcinată (7 zile… o săptămână). ⁣⁣

Primele lucruri pe care le fac: calculez data probabilă a nașterii, încep a scrie amintiri, fac poze și discutăm cu soțul… muuuult! Devin automat parcă altă persoană: mai responsabilă și cumpătată…⁣⁣

În poze vedeți toate cele 7 sarcini ale mele… Aproximativ 280 de săptămâni am fost însărcinată, în ultimii 12 ani… A propos, anume în săptămâni și nu în luni, se calculează sarcina”, explică mămica.

Aceasta a publicat imagini din arhiva familiei, făcute în timpul sarcinii, dar și după naștere. În fiecare fotografie, fericirea de pe fața mămicii este de nedescris.

View this post on Instagram

Ziua când am aflat ca sunt însărcinată…⁣⁣ ⁣⁣ Intru în baie, inima mea bate rapid, mâna îmi tremură.⁣⁣ ⁣⁣ Astept…⁣⁣ ⁣⁣ Acele 1-3 minute imi par eterne și în acest scurt timp recreez situații în mintea mea despre cum ar fi viața dacă …⁣ ⁣⁣ E pozitiv!⁣⁣ ⁣⁣ Și în acea secundă viața mea se schimbă. Da! De 7 ori s-a schimbat…Nu exagerez: emoții mai pozitive și magnifice eu nu am trăit, decât in momentul când aflu ca sunt însărcinată! Îmi aduc aminte foarte bine fiecare zi când am aflat ca sunt însărcinată (7 zile… o săptămâna). 😍⁣⁣ ⁣⁣ Primele lucruri ce fac: calculez data probabilă a nașterii, încep a scrie amintiri, fac poze, și discutam cu sotul…muuuult! Devin automat parca alta persoana: mai responsabila și cumpătata…⁣⁣ ⁣⁣ In poze vedeți toate cele 7 sarcini ale mele… aproximativ 280 de săptămâni am fost însărcinată in ultimii 12 ani… A propos, anume in săptămâni, și nu in luni, se calculează sarcina. 🥰 ⁣ ⁣ ———⁣ Pentru tine tot aceasta zi e cea mai emoționantă?

A post shared by Mom of 7 kids (@marinacarnat) on

Marina și Teodor Cârnaț s-au căsătorit în anul 2005, iar de atunci au devenit părinți de șapte ori. Într-un interviu pentru emisiunea „Iubește viața, la tv8” cu Tatiana Granciuc, Marina și Teodor au dezvăluit că nu se opresc aici și, cel mai probabil, vor planifica și al optulea copil.

Este extrem de frumos că putem urmări o familie numeroasă și atât de fericită, care ne oferă încredere în oameni și ziua de mâine!

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: