Marina Cârnaț este un model de mămică-eroină pentru toate cele peste 13 mii de urmăritoare pe Instagram. Trucurile ei, care țin de îngrijirea copiilor, prepararea bucatelor, curățarea casei și, în general, de lifestyle, sunt foarte apreciate de mămici.

Femeia primește numeroase complimente pentru felul în care arată, îndeosebi pentru că a născut șapte copii și că se poate lăuda cu o siluetă silfidă. După cum știm, revenirea la formele inițiale este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă, de obicei, mămicile. Marina a decis să le sară în ajutor mămicilor și a dezvăluit care este „secretul” său.

Cum a reușit să slăbească după ultima sarcină

„Am adăugat 15kg – nici mult, dar nici puțin. M-am alimentat ca de obicei, totuși, în timpul sarcinii eu am tendința să mănânc mai mult dulce decât de obicei, iar după 30 săptămâni, în general, mă mișc foarte puțin, iar asta se răsfrânge asupra greutății. ⁣

Ce am făcut eu? ⁣În septembrie 2018 am născut. și abia în februarie am început să merg la bazin și să înot de 3 ori pe săptămână. Asta, am observat că mari schimbări nu mi-a adus, fiindcă nu depuneam efortul potrivit.⁣

În aprilie, când s-a încălzit bine afară, am început să alerg zilnic în parc, în jurul lacului: câte 1 oră fără pauze, timp de aproape 2 luni (dacă de la început alergam continuu doar 10-15 min, atunci timp de 2 săptămâni simțeam că pot rezista și mai mult de o oră de alergare continuă).⁣

Alimentația (toată familia mănâncă aceleași alimente, dar în cantități diferite): câte 3-4 mese întregi și câte 2 gustări pe zi, adică nu mai des de 2 ore și nu mai rar de 4 ore. După ora 19:00 mă strădui să nu mănânc deloc. La noi în familie, de la mic la mare nu are nimeni exces de greutate… ”, povestește Marina Cârnaț.

Urmăritoarele ei au rămas încântate de aceste dezvăluiri fiind impresionate de perseverența și de autoorganizarea de care dă dovadă Marina Cârnaț.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Însărcinată circa 280 de săptămâni în 12 ani. Marina Cârnaț, mămica a șapte copii, a dezvăluit emoțiile trăite de fiecare dată (Foto)