Impresionează și pe terenul de tenis, dar și pe covorul roșu, Emma Răducanu a arătat superb la evenimentul monden de la Londra. Celebra jucătoare de tenis în vârstă de 18 ani a participat aseară, 28 septembrie, la premiera filmului „James Bond – No time to die”, de la Royal Albert Hall, eveniment la care a luat parte și familia regală britanică, prințul Charles și prințul William, alături de soțiile lor.

Citește și: Ca o zeiță! Kate Middleton, apariție de senzație la un eveniment monden (Video)

Emma devine din ce în ce mai populară și își face loc printre vedetele internaționale: actori, modele, cântăreți, etc. Ea a fost admirată de toată lumea și a strălucit la lumina reflectoarelor.

Tenismena a purtat o rochie albă strălucitoare, creată de celebra casă de modă Dior. Ținuta a fost accesorizată cu bijuterii marca  Tiffany & Co. A optat pentru un machiaj foarte lejer, practic ai zice că nici nu-l are, iar părul a fost lăsat liber pe spate.

O dată cu apariția ei pe covorul roșu toate aparatele de fotografiat au fost îndreptate asupra ei, iar celebritățile prezente la eveniment și-au scos telefoanele să imortalizeze gingășia și zâmbetul larg al tinerei de 18 ani.

Reamintim că recent Emma Răducanu a jucat un meci de tenis împreună cu ducesa pasionată de acest sport, Kate Middleton.

Citește și: Kate Middleton a jucat tenis alături de tenismena cu origini românești, Emma Raducanu (Foto)