O săptămână bogată în activități fizice și, în special sport, pentru Ducesa de Cambridge. Acum câteva zile, Kate Middleton a vizitat un centru de antrenament pentru cadeţii Forţelor Aeriene Regale, din nord-vestul Angliei, acolo unde aceasta a participat şi la o sesiune de sport în aer liber, îmbinând ciclismul off-road cu alpinismul. Uite că astăzi, ea a jucat la National Tennis Centre din Londra, un meci cu Emma Răducanu, câştigătoarea US Open, iar despre recenta ei victorie a spus că a fost „foarte impresionantă”, relatează news.ro cu citare Daily Mail.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, care a revenit la îndatoriri după vacanţa de vară, a participat vineri la evenimentul organizat de Lawn Tennis Association (LTA) în onoarea sportivilor britanici Emma Răducanu, Joe Salisbury, Gordon Reid şi Alfie Hewett care au participat la turneu.

Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, este, cu victoria de luna aceasta din Statele Unite, prima britanică ce a câştigat un titlul grand slam în 44 de ani.

Înainte de evenimentul de 30 de minute, transmis online de BBC şi LTA, Emma Răducanu a discutat cu Kate Middleton, care deţine titlul de patron al LTA, înainte de a juca un meci împreună.

Kate, 39 de ani, care s-a întors la îndatoririle sale după vacanța anuală de vară, a purtat o ținută corespunzătoare pentru meciul cu Emma. Ducesa a ales o fustă de tenis albastră și o jachetă cu fermoar de aceeaşi culoare. Iar sportiva cu origini românești a îmbrăcat un tricou albastru și pantaloni scurți albi.

Înainte de evenimentul de 30 de minute, transmis online de BBC şi LTA, Emma Răducanu a discutat cu Kate Middleton, care deţine titlul de patron al LTA, înainte de a juca un meci împreună.  Ducesa s-a alăturat sărbătorii găzduite de programul LTA Youth, la care cei patru campioni şi alteţa regală s-au aflat pe teren alături de copiii care iau parte la această inițiativă. LTA are ca obiectiv sprijinirea unei noi generaţii de jucători, cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani.

Emma Răducanu, cu tată român și o mamă chinezoaică, a impresionat lumea tenisului cu victoria ei de la New York, performanță care i-a adus un cec 2.500.000 $, menționează libertatea.ro.