Un corp frumos și bine proporționat este un vis la care aspiră orice femeie. Dar important e să învățam că îl putem obține prin proceduri corporale sănătoase, fitness și un regim alimentar echilibrat - nu prin acțiuni cu efecte dramatice asupra corpului și a psihicului nostru.

Și pentru că salonul Daria Room se remarca prin calitate și proceduri inovaționale, s-a decis aducerea la Chișinau a aparatul revoluționar Eximia. O tehnologie ce a zguduit piața beauty și a lansat noi standarde de calitate. Eximia HR77 Platinum a fost printre preferatele specialiștilor din domeniul esteticii medicale de la Congresul International de Medicina Anti-Aging, câștigând premiul pentru „Cel mai bun echipament de slăbit în 2017”.eximia

Este singurul aparat de estetică corporală cu certificare medicală, pe care-l găsiți acum exclusiv la Daria Room. Denumit și „tehnologia italiană care mănâncă centimetri”, tratamentul Eximia are la bază un concept revoluționar, inovator și exclusivist. Garantul său sunt sutele de cazuri naționale și internaționale cu transformări uluitoare ale siluetei, oferind entuziasm și satisfacție atât în rândul clienților, cât și al specialiștilor. Cu atestate medicale la nivel european, Eximia înlocuiește cu succes operația de liposucție, pacienții putând alege o alternativă fără bisturiu mai puțin costisitoare, nedureroasă și perfect sigură.

Jurnalista Doina Danielean, după ce a încercat Eximia la Daria Room

Jurnalista Doina Danielean, după ce a încercat Eximia la Daria Room

ana platonovTratamentele Eximia, fie că sunt tratamente cu efect anticelulitic și de redobândire a fermității pielii, tratamente de hidratare în profunzime, tratamente de slăbit sau de reîntinerire și împrospătare a tenului, au rezultate rapide, uimitoare!

Aparatul Eximia combină trei terapii novatoare pentru a obține rezultate incontestabile. Aceste terapii au fost studiate îndelung în diverse laboratoare și implică tehnologii care nici nu existau acum 10 ani.

Ultrasunet cavitational (Ultrasonophoretic Cavitation) este o tehnologie care poate înlocui liposucția în sensul că distruge celulele adipoase definitiv. Tehnologia are la bază emiterea de ultrasunete de înaltă intensitate care provoacă o rupere a membranelor celulare și o implozie a conținutului celulelor adipoase.

Electroporație (electroporation) este o metodă de a introduce în adâncul țesutului substanțe active care ajută la remodelarea corporală, fiind denumită și mezoterapie fără ace. Pentru acest lucru se folosește un curent electric, cu anumite caracteristici, care crește permeabilitatea membranelor celulare, astfel încât apăr mici canale (de nivel molecular) prin care pot pătrunde ingredienții activi aleși să ajungă în profunzimea țesutului.

Aparatul garantează rezultate rapide și eficiente, acesta făcând posibilă slăbirea localizată, îndepărtarea celulitei și a vergeturilor, netezirea pielii prin stimularea producției de colagen și eliminarea toxinelor.

Daria RoomDARIA ROOM este un salon de remodelare corporală în care poți să ai intimitate deplină, o atmosferă caldă și relaxanta, un moment de liniște și o echipă prietenoasă și profesionistă. Salonul este dotat cu aparatură de ultima generație din domeniul remodelării corporale care tratează celulită, accelerează pierderea în greutate și centimetri și-ți asigură un ten proaspăt și îngrijit.

P