Cum sezonul răcoros s-a instalat, iar noi ne bucurăm de primele zile de zăpadă, trebuie să ne gândim și la ținutele ce ne vor ține de cald în lunile următoare. În ultimii ani, mantourile de pluș au avut o prezență puternică atât în moda street style, cât și pe podiumuri, iar în acest sezon, ai liber la aceste piese extrem de călduroase și chic!

Această piesă este populară încă din 2016, însă, în ultimii an a evoluat și am putut să vedem creații în diferite culori și forme. Mantoul este extrem de dorit de toată lumea pentru că materialul din care este făcut este unul confortabil, călduros, iar porecla sa vine din asemănarea cu un ursuleț de pluș.

Cum pandemia din anul 2020 a schimbat traiectoria stilului vestimentar, mantoul pare alegerea perfectă pentru această iarnă, mai ales că prima ninsoare a venit mult mai devreme. Ținând cont că este o piesă oversized, se potrivește cu gusturile tuturor, căci aceste creații ne-au devenit colac de salvare atât la evenimente, cât și în viața de zi cu zi. Mai mult, toți am migrat spre confort, așa că putem marca încă un plus, pe lângă faptul că arată extrem de chic.

Poți alege și o variantă atemporală, cum este modelul clasic de „teddy coat” de la Max Mara, în nuanțe de bej-cafeniu, care se va dovedi o investiție înțeleaptă în garderoba ta de iarnă și pentru anii următori. Însă, dacă ești extravagantă, mizează pe nuanțe tari și cu siguranță o să ieși în evidență.

Sursa

Distribuie articolul: