În episodul doi „Beauty Factory” vorbim despre sprâncene. Știm cât de importante sunt sprâncenele pentru fața noastră și cât de mult ne pot distruge trăsăturile dacă nu sunt pensate și fardate corect. Gata cu sprâncenele subțiri, vopsite în exces și foarte arcuite, acum este în vogă naturalețea. 

Atunci când ai grijă de sprâncene tale acasă ai nevoie fie de un creion în nuanța potrivită sau un fard. Iată ce produse am folost în filmuleț, oferite de Melkior.

Creion pentru sprâncene (Brown) 

Dacă își dorești sprâncene cât mai naturale, atunci îți recomandăm creionul. Acesta se va aplica în direcția creșterii părului. Este ușor de aplicat, umple golurile și definește sprâncenele. După aplicarea creionului vei retușa cu o pensulă oblică pentru a reduce excesul și a uniformiza. .

 

Fard pentru sprâncene 

Pentru un rezultat mai de efect folosește un fard.Fardul de la melkior are 3 culori, potrivite tuturor. Se va aplica cu ajutorul pensulei oblice. Se pot alterna culorile folosite pentru a da impresia de sprancene mai dese.

 

Mascara pentru sprâncene

Sprâncene pieptănate sunt un nou tred ce i-a amploare. Cu ajutorul acestui produs vei fixa firele rebele și vei obține un efect natural. Mascara este foarte rezistentă și va durat până la 12 ore.

 

Mulțumim magazinului Meli Melo pentru cercei. 

Distribuie articolul: