Dacă ți s-a întâmplat să îți pensezi sprâncenele prea mult și acum nu știi cum să te întorci cât mai repede la sprâncele frumoase și dese, atunci îți recomandăm câteva remedii naturale, care vor accelera creștea lor. 

Suc de lămâie

Întărește firul de păr al sprâncenelor și le stimulează creșterea. Însă, atenție, există posibilitatea să le deschidă nuanța.

Pur și simplu aplică sucul de lămâie cu ajutorul unui bețișor de urechi sau masează sprânceana direct cu felia de lămâie. Așteaptă 15 minute, apoi clătește.

Gălbenuș de ou

Într-un vas de sticlă bate gălbenușul cu ajutorul unei furculițe, apoi aplică-l pe toată lungimea sprâncenei. Așteaptă 20 de minute și clătește cu apă călduță.

Suc de ceapă

Să nu te descurajeze mirosul! Dai pe răzătoare o jumătate de ceapă, o storci și apoi masezi sprâncenele timp de 5 minute distribuind sucul pe toată lungimea acestora.

Rezultatul? Foliculii de păr sunt hrăniți, întăriți, stimulați să crească, iar sprâncenele capătă un aspect strălucitor.

Uleiuri și vitamina E

Amestecă 2 lingurițe de ulei de ricin, 1 linguriță de gel de aloe și 2 capsule de vitamina E. Mixtura se aplică seara pe sprâncene și se îndepărtează cu apă dimineața

sursa: viva.ro

Citește și: Cel mai bun make-up artist din România, Alexandra Abagiu dezvăluie tendințele sezonului primăvară-vară

 

Distribuie articolul: