Tatiana Heghea este o femeie tânără, carismatică și plină de viață, iar zâmbetul nelipsit de pe fața ei este cartea ei de vizită. Cine ar fi crezut că artista nu s-a considerat niciodată frumoasă!

În cel mai recent episod din rubrica „Interviu pe dos” de la Prima Oră, interpreta a fost luată la întrebări de prezentator la care a fost nevoită să răspundă spontan și sincer.

Surprinzător, dar artista a dezvăluit că niciodată nu s-a considerat frumoasă și că: „Ultima minciună a fost spusă soțului meu recent”. Aceasta a vorbit deschis despre unul dintre cele mai mari vise pe care le are: „Sunt o doamnă deja, care visează să viziteze India, să stea acolo două săptămâni în căutarea de sine”. Aceasta a povestit că viciul cel mai mare al ei este… că mănâncă foarte multe dulciuri.

De ce nu se consideră frumoasă? Care sunt cele trei lucruri pe care nu le-ar face pentru bani? Care a fost motivul că și-a ascuns sarcina și de ce? Ce ar alege între scenă și familie?

Aflați răspunsurile la aceste întrebări, dar și alte secrete din viața Tatianei Heghea, urmărind imaginile video de mai jos.

 Sursa video: Prima Oră

Autor: Daniela Muntean, stagiară

Vezi și: Tatiana Heghea cântă despre „EA, femeia”. Versurile noi sale melodii te vor emoționa (Video)

Distribuie articolul: