În conflictul dintre Meghan Markle și tatăl ei, Thomas Markle, a intervenit și fratele vitreg al lui Meghan, Thomas Markle Jr. El a declarat că tatăl lor este gata să o șteargă pe Meghan din viața sa, dar nu își pierde speranța de a-și vedea nepotul.

Sursă: glamour.ru

Într-un interviu acordat pentru The Sunday People, el a declarat că tatăl lor nu mai așteaptă să se  împace cu Meghan și este gata să o șteargă din viața sa. „I-a abandonat complet pe Harry și Meghan. Tatăl nu mai are încredere în ea și nu mai vrea să o cunoască din cauza minciunilor, manipulărilor și înșelăciunii. Recent, el și-a sărbătorit cea de-a 76-a aniversare, iar Meghan nici măcar nu l-a felicitat”, a menționat Thomas Markle Jr.

Cu toate acestea, tatăl lui Meghan nu renunță la încercările de a-l cunoaște pe nepotul său Archie, pe care nu l-a văzut niciodată. „Tatăl va lupta și va găsi căile necesare pentru a se întâlni cu Archie. Este gata să meargă în instanță. Tatăl ar fi fericit să-l ia pe acest băiețel în brațe”, a spus fratele vitreg al lui Meghan.

Sursă: glamour.ru

Reamintim că Meghan nu comunică cu tatăl său deja de câțiva ani. De asemenea, Meghan preferă să nu comunice nici cu fratele și nici cu sora vitregă. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece în ajunul nunții ei, Thomas i-a scris prințului Harry o scrisoare, prin care a încercat să-l convingă să nu se căsătorească cu Meghan, iar Samantha, după ce a aflat că Meghan se întâlnește cu Harry, a promis să dezvăluie detalii neplăcute din viața personală a ei, din cauza cărora Harry nu ar mai dori să aibă ceva în comun cu ea.

Thomas Markle Jr.

Sursă: glamour.ru