Tany Vander e un influencer despre care lumea vorbește. Unii o judecă și o ironizează, alții o urmăresc și o apreciază. În viziunea mea, e o femeie care știe ce vrea și își prețuiește timpul.

Recent, ea a făcut o declarație șocantă pentru moldoveni. Femeia a îndrăznit să spună că timpul ei costă bani. Unde s-a mai auzit așa ceva? O femeie care știe să-și aprecieze timpul și își cunoaște valoarea?

Evident că unii au scris comentarii jignitoare și au făcut glume pe seama ei. Totuși Tany Vander e foarte populară și majoritatea au auzit de ea.Atunci  de ce ne revoltăm că aceasta a îndrăznit să ceară bani pentru participarea la emisiuni? Nu noi suntem cei care o plătim. Dacă ea știe că prezența ei va aduce vizualizări, de ce nu ar profita din plin? Dacă ea știe că televiziunile o vor plăti, de ce să nu ceară bani?

Poate ar trebui să o ascultăm și să învățăm că ar trebui să ne punem pe primul loc și că ar trebui să punem preț pe munca și efortul nostru. Ni se pare că a fi influencer e o muncă ușoară și că acestora le cad banii din pod. Nu e așa. Un infleuncer trebuie mereu să vină cu idei noi, să facă poze perfecte, să creeze conținut original, pe care fanii îl vor aprecia.

Chiar dacă nu ne place de Tany Vander, nu ar trebui să o criticăm sau să o judecăm. Eu nu o urmăresc deoarece nu sunt consumatoare a conținutului pe care îl face. E alegerea mea. Cei care o critică, nu realizează că îi fac publicitate. Nu aș fi știut de ea dacă nu citeam postări critice la adresa ei.

În mediul online, poți urmări pe cine vrei. Nu te interesează și nu îți place cineva treci cu vederea. În loc să pierzi timp comentând despre influencerii care îți sunt antipatici, mai bine ai viziona ce îți place.

De ce preferăm să aruncăm cu noroi, să ne exprimăm ura față de cineva? De ce simțim nevoie de a arunca cu pietre în oamenii pe care nu îi apreciem? Vom schimba ceva? Desigur că nu. Tany Vander nu va ține cont de comentariile rele și va continua să facă ceea ce face. Iar noi doar am pierdut timpul. Ar trebui, în schimb, să alegem ce citim și ce vizualizăm atunci când evadăm în mediul virtual.

Ce ar trebui să învățăm de la ea e să fim ambițioși, să ne îndeplinim dorințele și să mergem pe calea noastră.

Distribuie articolul: