Victor Dănuță este un interpret de la noi care nu-și vede viața fără muzica populară. Acesta își bucură admiratorii cu noi producții muzicale. Recent, artistul a lansat un nou videoclip plin de culoare și multă voie bună. „M-o făcut mama fecior” este o piesă imprimată cu Orchestra „Fluieraș” condusă de Frații Ștefăneț. O să vă fie greu să stați pe loc atunci când veți urmări videoclipul. „Hai flăcăi, la joc, la joc Cu fetele la un loc; Ista-i neam, „din șel ales” Cu pasul mărunt și des!”, ne îndeamnă artistul!

„Piesa „M-o făcut mama fecior” este imprimată cu Orchestra Fluieraș condusă de Frații Ștefăneț. Muzica este scrisă de Mihaela Tabură, iar textul de Marina Morozniuc. La această piesă s-a lucrat aproximativ doi ani și a fost lansată în vara acestui an, iar acum am reușit să realizez și un videoclip împreună cu Andrei Gurbulea, în care am implicat pentru atmosfera minunății dansatori din Ansamblul „Fluieraș””, a dezvălui interpretul pentru EA.md.

Vă invităm să vă umpleți de energie bună în acest noiembrie sumbru și nu ezitați să bateți din picior sau să dansați atunci când urmăriți videoclipul.