Victor Dănuță este un interpret de la noi care nu-și vede viața fără muzica populară. Acesta își bucură admiratorii cu noi producții muzicale. Recent, artistul a lansat un nou videoclip plin de culoare și multă voie bună. „M-o făcut mama fecior” este o piesă imprimată cu Orchestra „Fluieraș” condusă de Frații Ștefăneț. O să vă fie greu să stați pe loc atunci când veți urmări videoclipul. „Hai flăcăi, la joc, la joc Cu fetele la un loc; Ista-i neam, „din șel ales” Cu pasul mărunt și des!”, ne îndeamnă artistul!

„Piesa „M-o făcut mama fecior” este imprimată cu Orchestra Fluieraș condusă de Frații Ștefăneț. Muzica este scrisă de Mihaela Tabură, iar textul de Marina Morozniuc. La această piesă s-a lucrat aproximativ doi ani și a fost lansată în vara acestui an, iar acum am reușit să realizez și un videoclip împreună cu Andrei Gurbulea, în care am implicat pentru atmosfera minunății dansatori din Ansamblul „Fluieraș””, a dezvălui interpretul pentru EA.md.

Vă invităm să vă umpleți de energie bună în acest noiembrie sumbru și nu ezitați să bateți din picior sau să dansați atunci când urmăriți videoclipul.

Foto: Facebook / Victor Dănuță