Băiatul interpretului de muzică populară Ion Paladi a lansat recent o piesă în colaborare cu Orchestra „Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros. Videoclipul a fost postat pe canalul oficial de youtube a lui Ion Paladi chiar de ziua lui Lucian, când a făcut 9 anișori. La doar 11 zile de la lansare pe Youtube, melodia a intrat în inimile melomanilor, fanii apreciind talentul copilului prin comentarii. În doar 11 zile, micul artist a adunat peste 111 de mii de vizualizări.

Versurile aparțin regretatei Mariana Honceru, iar muzica a fost compusă de Ion Paladi. Aranjamentul muzical a fost realizat de instrumentistul Corneliu Botgros.

 

Internauții nu s-au sfiit să aprecieze talentul și melodia interpretată de Lucian Paladi.

Copil frumos și talentat, moștenind vocea tatălui, dar acompaniat și de o orchestră minunata împreună cu nanu Cornel Botgros. Succese mari pe viitor!


FELICITĂRI pt minunatul Lucian Paladi! Ne bucuram alături de familia Artistului Ion Paladi că păstrează tradiția în FAMILIE!! FELICITĂRI pentru nasul Artistul Corneliu Botgros că l-a nășit bine pe talentatul Ion Paladi! Pt toți FELICITĂRI ȘI NUMAI ÎMPLINIRI!


O nouă legendă a muzicii basarabene! Bravo Lucian!


Felicitări, băiat frumos și Talentat! Cu Voia Lui Dumnezeu, o să ajungi un Artist vestit, Iubit de Public, așa ca Tatăl tău! Să fii sănătos și Dumnezeu să-ți ajute în toate!


Foarte frumos cântec, iar tu ești un îngeraș mic, frumos și foarte talentat! Felicitări ,să crești mare sănătos și să-l întreci pe tatăl tău în cariera artistică!

 

Distribuie articolul: